Thursday, May 6, 2010

jalan2 cari makan

Listening to: All American Rejects - Womenizer
Playing: Texas Poker
Mood: Starving n waiting

terasa seperti baru semalam aku menjejakkan kaki di bumi pusaka uniten ni bagi mengorak langkah memulakan "semester istimewa" aka "special semester". terasa seperti semalam aku membeli mee goreng sedap kedai said berdekatan rumah aku untuk dijadikan santapan dikala kelaparan. Terasa baru semalam aku packing barang dan mencari2 stoking yang rupanya terselit dibawah meja. Padahal nak dekat sebulan sem ni start. nx week mid term kot! Oo, cepatnya masa berlalu.

sebenarnya aku nak ajak korang makan kat will.I.am. lebih spesifik ianya terletak di latitud (123.42 , 234.45). iaitu di kelana jaya. kedai dia memang kalau tengok kandang lembu lagi chun. kot!tapi makanan dia sedap beb! harga pun boleh tahan la. dengan berbekalkan perut yang penuh dengan irama gendang yang dipalu.

"boss, order!!" taukay dia datang dengan berpakaian baju putih pagoda dan seluar tidur kotak2 pendek dan tergantung apron bunya2 kat lehernya. muka cina, tapi dia muslim ok. kire halal la makan kat situ "saya nak nasi chicken marryland, triple h, nasi gereng napolean, spegheti bolognise " act adeberapa lagi yg kami order, tapi nama menu sangat pelik dan susah untuk diingati. "air pulak kami nak pinkpanther, chocolate, kelapa laut longan,honey malt, avocado, peach" air pulak semua nak gelas2 sebesar2 jag. hamik kau! besar gedabak air dia.

makanan pun sampai, tapi semua tak habis makan sebab dah kenyang. mak pesan, "membazir itu saudara syaitan", kami taknak jadi saudara syaitan. "bang, ade polisterin tak? kami nak tapau". ahaha.

tapi makan dia "MANTAT BEB!!" eh silap, "MANTAP BEB!!"




tak sempat nak amik gambar yang lain sebab kodak filem dah habis.

p/s: latitud tu aku bantai je. ahahahaa

4 comments:

Ikmal Fayadh said...

pergh! mantap sial.

fikri FAUZI said...

tu la pasal..kau balik dari indon nanti aku bawak kau ke sana. ;D

::EHSANSNIPER:: said...

ape kau merepek ni?

fikri FAUZI said...

kau sape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...