Saturday, May 22, 2010

mari menari dengan ku di lantai dansa

Listening to: Yv ft T-pain, Fabo & Polow Da Don - My Own Steps
Playing: YM-ing
Mood:Consert

oh sekarang aku tengah excited nak tengok cerita step up 3d yang dijangkanya keluar pada july nanti. film ini merupakan sekuel untuk step up 1 dan step up 2. yok mari bersama ku, kita menari dilantai dansa. kalau la showdown(pertikaian-mengikut istilah google translate) dance macam film step up, konfirm habis semua duit aku habis kan untuk vote korang. ni tak, nak buat breakdance, jadi broke dance pulak.

"Brush em off.. brush em off .. do the dance
Twist it in the air like a mother fucking helicopter
I know you don't care when your tiddys there were home girl
Take your mother fucking shirt off..HEY
Take your mother fucking shirt off..HEY
Take your mother fucking shirt off"

aku pun dengan gembiranya menyanyi lagu soundtrack filem ni. tajuknya "Take Your Shirt Off"(agak 18 sx tajuk lagu ini) penyanyinye mesti la dari kaum2 yang sekaum dgn akon, s.kingston iaitu t-sakit(t-pain). tidak sedar kaki ku mula berhayun-hayun mengikut rentak irama lagu tersebut. sungguh ranggi lagu ini. membuat aku mula menggoyangkan pinggul dan menghangguk2 kan kepala ku ke bawah.

tanpa disedari, dah hampir 30 kali aku repeat main lagu ni. memang ada kuasa hipnosis la lagu ni. sampaikan nasi yang aku tanak pun hangus
'oh, tipu sebenarnya, aku mana ade tanak nasi pon'

(intonasi ah chai-johan raja lawak) kepada anda-anda semua pun, marilah kita semua ye pun~ tengok cerita ini punn.


video

3 comments:

Anonymous said...

macam best je cerita ni bro.
nak kena tengok ni
=)

dobot said...

best cteee niee!
comingg soon! :D

fikri FAUZI said...

anonymous-jom tgk same2.

dobot-best gile.
;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...