Monday, May 31, 2010

minggu yang happening. youth10!

Listening to: Caprice Song
Mood: Lazy
Playing: Phone

oh yeah!..hari minggu aku kali ini dipenuhi dengan aktiviti2 berfaedah sekaligus menghilangkan rasa bosan yang amat sangat. karnival youth 10 kali ini mantat beb. eh silap, mantap beb! macam2 ada(tag line astro)
hari sabtu dan ahad aku bermakna 'ayat metafora' buat jurung2 kalinya. mana taknya, kalau tak tido makan berak tv online je la kerja aku. hari sabtu aku pegi dgn member sekolah n ahad dengan member uniten.
kanak2 riang depan camera beraksi. sebenarnya, gambar kat atas ni tuk pertandingan photography ketagori DSLR, ktorang kena pose makan extra mint dgn gaya tersendiri. hadiah rm1200!! 'kalau dapat, aku angkat 2 supra!!' malang tak berbau. ktorang tak menang. rezki mungkin tak menyebelahi kami. juri tipu! 'still tak dapat terima kekalahan'

posin2.

lepas lebih kurang setgh hari kat dalam pwtc, kaki lenguh macam nak patah, perut pun dah lama. aku dengan member2 gerak klcc tuk makan. seriously lapar gila masa tu. dah la breakfast pun tak sempat.
krete ni aku snap otw nak ke klcc. agak rare la sebab color pink. dah la antic.

klcc!!wohoo!

p/s:terima kasih kawan-kawan. ;D

6 comments:

Anonymous said...

nice photo!!! yezz..youth 10 this year was a blast!

ashraf said...

best ke youth 10? bajet aritu nak pegi tapi kensel la plak

ezy said...

thanks jgk ye fik :P

fikri FAUZI said...

anonymous-thnx for ur compliment ;D

ayap-sumpah best..aku jumpe ramai leonairats kat sane.

ezy-yeah2! ;D

Jaja Lee said...

gamba suma lawa!
haikal asal kurus bebenor skang?

fikri FAUZI said...

kurus??ya allah..
gemuk je aku tgk.
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...