Wednesday, May 19, 2010

bahasa melayu korperat

Listening to: Syamsul Yusof & Anwar Fazal ft. Doul - Apakah Semuanya Itu
Mood: :D
Playing: Poker

"arghhhh!!!!!!!! arghhhh!!!!!"
esok presentasi bahasa melayu korperat. akhir-akhir ni otak aku dah tepu dengan istilah-istilah discrete 'matematik' . sampaikan aku dah takde idea nak buat tajuk ape lagi. kepada janda-janda beranak 3 yang baca blog ini, sila la cadangkan tajuk2 yang menarik untuk dihuraikan. nanti aku belanje makan kat 'sup ani utara' (terpromote kedai pulak). hujung bulan nanti bagi komisyen ye?
dr. zaitul, lecturer bm yang best!

bapak-bapak, ibu-ibu semua, kepada seiapa yang dapat ticket xtra af8 ni, roger2 la saya ye. si adira tu beria ajak aku tengok dia perform time final nanti. kalau tak pergi dia kat dia nak tarik diri. aku pun dengan rendah dirinya terpakse la pergi. selamat berjaya adira. ;D

hahaha, dah menyimpang jauh dah ni. nwy (anyway-buat yang tak tau). selamat berjaya untuk budak2 melayu korperat esok. aku nak datang paling awal esok. tade la orang tengok aku present nanti. ;D

6 comments:

Jaja Lee said...

buat ah topik sal buang anak. haha

fikri FAUZI said...

hmm..ok gak tu..
tapi aku dah ade topik lain la.

NUke_Rude said...

good luck! :)

fikri FAUZI said...

dah habis pun dengan jayanya
;D

Ikmal Fayadh said...

teringat aku cikgu umaimah. haha

fikri FAUZI said...

hahah..tu la pasal..
kenangan2 ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...