Monday, May 30, 2011

sekitar himpunan sejuta belia 2011

buat jurung-jurung kalinya aku berpeluang menjadi sukarelawan untuk majlis besar-besaran macam ni. ya! aku sangat bangga. walaupun penat, tapi ini merupakan pengalaman yang amat berharga. sehari suntuk di putrajaya.

hari sabtu sebelah pagi, aku jaga cheer leading competition dan pemenangnya adalah dari sekolah menengah sri aman. tahniah! nama kumpulan aku lupa la pulak. sebelah petang jalan-jalan disekitar event. tahniah buat semua warga belia yang telah datang memeriahkan program ini.

sebelah malam pula, event yang dinanti-nantikan. konsert super junior m. sebelum tu, ada la beberapa artis malaysia yang buat persembahan antara nadia af, wana mystartz lag, azlan and the type writer dan ramai lagi. persembahan artis malam tu semuanya hebat!

selesai konsert, seterusnya menonton perlawanan akhir dimana barcelona menentang manchester united bersama-sama dengan PM kita. Barca punya fans bukan main ramai lagi malam tu. Namun, MU kecundang 3-1 keatas barca. Semoga event tahun depan akan lebih ramai belia yang datang.

10 comments:

Anonymous said...

pergh!!suju m. sarang sarang sarang malaysia

LeeyanaTheKim said...

seronoknye dapat tgok suju. uwaaa. =)

fikri FAUZI said...

anonymous - sayang sayang malaysia la


leeyana - yeahhh..syok habis..suju m

ABU said...

semat la gambar2 kat atas tu..lawa..

fikri FAUZI said...

abu - lawa? biasae2 je tu. ;P

tqajml said...

spe prmpuan yg kt tgh2 suju tu?

fikri FAUZI said...

tqajml - serena c..dia host malam tu. ;D

eclipsesweet said...

wahh.. jeles er dia dapat jupe suju.. huhuhu..

Mira R. said...

memang terbaik laah himpunan satu juta belia ni!!

tapi, ada juga menyusahkan orang2 yang kerja sekitar presint2-4 tu, nak parking kat ofis sendiri tak boleh.. huhuhuh..bukan apa, yang datang hari minggu buat OT ke..

fikri FAUZI said...

eclipsesweet - yeah, rugi tak g hari tu. ;P


mira r - nx years harap2 lagi grand. 2 juta pulak targetnya. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...