Thursday, June 2, 2011

f the replay button

sekarang ni ade few song yang keep playing dalam window media player aku. Bermula dengan lagu yang dapat tempat ke

10 - Plain White T s - Rhythm of Love
lagu ni sangat cool, kalau dengar sambil penjam mata. macam dekat awang-awangngan pula rasanya .

9 - Bruno Mars - The Lazy Song
bila dengar lagu ni pula, teringat monyet-monyet dekat zoo negara. clip video dia agak tak boleh blah. tapi its kinda cool song. kalau agak2 rasa malas nk g class or kerja, harus dengar lagu ni.

8 - Katy Perry Ft. Kanye West - E.T
lagu ni sangat unik. the drum beat and the melody sangat modern. aku suka! Katy Perry dalam video ni dah macam lady gaga dah.

7 - Teen Top - Supa Luv
ni lagu korea, first time dengar trus lekat melody dia kat kepala lagi-lagi part 'wooo ooo, uu wooo ooo'

6 - VIP - Lagu Sedih
lagu ni agak rancak. lagu-lagu dari KRU studio adalah antara lagu faveret aku. dorang memang pandai compose lagu.

5 - LMFAO - Party Rock Anthem (Everyday I m Shuffling)
serius shit, kalau dengar lagu ni rasa macam nk shuffle je!

4 - Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor
lagu lama yang telah diberi nafas baru ni memang memberi impak besar dekat telinga aku. satu hari kalau tak replay lagu ni 20 kali mmg tak sah

3 - 2AM - Abracadabra
sebenarnya peyanyi asal lagu ni adalah brown eyed girl. tapi telah dinyanyi semula oleh 2AM. the beat of this song is very cool.

2 - Sean Paul - Press It Up
Sean paul salah satu faveret artist aku. dia punya lagu semua fly in the sky.

1 - Super Junior M - Perfection
first time dengar lagu ni masa performance suju m beberapa hari lepas di putrajaya. memang perfection habis la.

Sebenarnya ada lebih dari 10 lagu , tapi tak muat pulak nk listkan. cukupla 10 buat masa sekarang.

_¶¶¶¶_________________________¶¶
__¶¶¶¶¶_______________________¶¶
__¶¶__¶¶_____________________¶¶¶¶
___¶¶__¶¶____________________¶¶¶¶¶
____¶¶_¶¶¶___________________¶¶__¶¶
____¶¶_¶¶¶___________________¶¶__¶¶
_____¶¶¶¶¶___________________¶¶_¶¶¶
_____¶¶¶¶______________¶¶¶¶ ¶¶__¶¶
____¶¶¶¶_____________¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶¶
___¶¶¶_¶¶__¶¶¶_______¶¶¶¶¶¶¶¶
__¶¶¶___¶¶¶¶¶¶¶¶¶_____¶¶¶¶¶¶
_¶¶¶¶__¶¶¶¶___¶¶¶¶_______________________¶¶¶
_¶¶¶__¶¶¶¶_¶¶¶__¶¶¶__________________¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶______________¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_¶¶¶__¶¶¶_¶¶__¶__¶¶¶___________¶¶¶¶¶¶¶___¶¶
_¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶________¶¶¶¶¶¶¶¶______¶¶
__¶¶¶¶____¶¶¶__¶¶¶______¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶_______¶¶
___¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶¶_____¶¶¶¶¶¶¶¶___¶¶_______¶¶
_____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶________¶¶¶¶¶_____¶¶___¶¶¶¶¶¶
________¶¶¶_¶¶¶________¶¶________¶¶__¶¶¶¶¶¶¶
_______¶¶¶¶¶_¶¶_______¶¶¶_____¶¶¶¶___¶¶¶¶¶
_______¶¶¶___¶¶_________¶¶___¶¶¶¶¶¶
_________¶¶¶¶¶__________¶¶___¶¶¶¶¶¶
_________________________¶¶__¶¶¶¶
_____________________¶¶¶¶¶¶
____________________¶¶¶¶¶¶¶
____________________¶¶¶¶¶¶

3 comments:

Cik aPpLe said...

tahu tape ! rse nak shuffle ! AHAH

fikri FAUZI said...

cik apple - every day im shuffling :D

Anonymous said...

lagu jlo dengan pitbull tu best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...