Sunday, June 5, 2011

revolusi blog url

wahai dunia, dengan ini, aku maklumkan dengan rasminya aku telah menukar url blog ku ini dari laghezzaredzs.blogspot.com kepada bloxgoblox.blogspot.com hal ini adalah kerana,
  • ana raffali suruh aku tukar link kerana beliau menghadapi kesukaran unutuk menyebut perkataan 'laghezzaredzs'
  • lisa surihani selalu stalk blog aku dan dia berasa segan kerana tidak boleh menyebut blog aku dengan betul kerana dia pelat "R"
  • aku ingin maju setapak kehadapan dalam bidang yang dianggap moden dan menguntungkan ini.
  • kumpulan sensasi girls generation telah membida dengan bidaan tertinggi untuk membeli nama laghezzaredzs untuk dijadikan url bagi website terkini mereka. so, i have to find a new url.
  • kumpulan jambu tidak berasa jambu apabila membaca blog laghezzaredzs dan dia jugalah salah sorang yang telah memberi inspirasi supaya menukar nama blog ini.
  • seorang pengamal fengshiu berpendapat bahawa nama laghezzaredzs kurang membawa luck. so, dengar menukar nama baru ni, akan membawa luck yang banyak jelasnya.
  • mark zuckerberg selalu termiss huruf S pada hujung laghezzaredzs untuk google nama itu.
itu la antara sebab musabab aku menukar link url. semoga link tersebut akan lebih dikenali dan membawa tuah kepada aku. amin.




22 comments:

Jaja Lee ♛ said...

LAWA GILA GAMBA!!!

fikri FAUZI said...

jaja - hihi, blushing aku wei. ;P

ABU said...

ye la alasan tu..hahahaha

Cik aPpLe said...

AHAHA x leh blah sebab nye ! btw cool gamba tuh ! :D

alif haris said...

hahaha .. weyh bro .. jgn ckp cmtu kt lisa .. segan die nnt .. hehe

fikri FAUZI said...

abu - betul doe..tolong la percya ;P


cik apple - thnx you. ;D


alif haris - hihi, kesian dia pelat r kan? ;P

alif haris said...

tape pelat .. seb bek comel .. heheh

ika said...

hahaha~ dtg2 baca n terus tergelak...kelakar la entry! ^^,

fikri FAUZI said...

aliff haris - dia sangat comel kan.. hihi


ika - haha, gelak la lagi..gelak2 ;P

incik neng said...

apsal dah lame baru kau prasan orang susah nak sebut name blog kau haha
otsukare

fikri FAUZI said...

neng - tu la pasal, dah dekat 3 tahun baru perasan..haha

anamizu said...

-alasan sgt cool!! hik3

-gambar sgt lawa!

-orgnye sgt hensem! hihi


*jom singgah blog cik ana ^__^

Liyana Zahim said...

Wah reason yg stylo! Nak sainnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!

fikri FAUZI said...

anamizu - hihi. thnx you ;D


liyana zahim - nah sain. ;P

eclipsesweet said...

ececece.. ye ye laa tu alasan.. hehehe

me | is | aku said...

hahaha. ape pun boleyy

Korie said...

bapak sengal la tuan rumah ni!
kekekekerk

Entri terbaru
http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/sanggup-xpergi-kenduri-kahwin-sebab-nak.html

fikri FAUZI said...

eclipsesweet - betul la..harus percaya. ;D


me is aku - apa pun tak boleh. ;P


korie - sengal tape, jangan bebal ;D

hana nabihah said...

hahaha kencang :D

Aisyah Aina said...

femes betul kamu ni :D

fikri FAUZI said...

hananabihah - hihi ;D


aisyah aina - tade la, dusta belaka semua tu. ;P

APAN said...

bro...xkan ikut fengshui gak kot.haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...