Saturday, March 14, 2009

contact lens



Teke la pict kat atas tu mate sape?.hhuhu.act sje je nak try2 pakai contact lens.baru sebulan pakai contact lens ni.brown in color. Mase first2 pakai agak susah la. Mate asyik merah je. Terkebil2.hak3.tapi bile da lme2 dah used with the contact lens. Ni ade list kebaikan n keburukan contat lens

Kebaikan
~tayah pakai speck mate
~nampak lebih hansome o cun
~buleh tukar2 warne mate
~effordable

Keburukan
~stiap kali pakai kne cuci n stiap kli tanggalkan kne cuci
~buleh merosakkan mate
~ade limit time(12 jam)
~pendek kate leceh la nak pakai contact lens ni.

So its up to y'all tuk pakai 0 tak.
;P

9 comments:

- abdul hadi abdul muti - said...

tak sakit ke time nak masukkan lens tu..?
ngeri jer aku usyar kawan aku letak lens kat mater die...
huhu

muhammad rahimi bin hasan said...

huh.. kanta sentuh rupanya

baboon^albino said...

salam...
ahaks,saya dah bertahun pakai...cuma kena biasakan ler.but ada beberapa perkara tak leh buat kalau pakai lens nie..seperti makan antibiotik kalau ada outbreak meninggitis(tak ingat nama ubat tu,ssb antibiotik tu akan menggangap lens itu sebagai foreign bodies...),dan susah sikit kalau nak menanggis...kan?ahaks,anyway,hope u enjoy wearing it.i did.. :)

fikri FAUZI said...

yeah3..
kanta sentuh.
o.tatau pulak yg pasal antibiotik tu.but now i enjoys wearing it
;P

baboon^albino said...

salam fik...hal antibiotik tu,rasanya kalau u keja and handle sample yg suspekted meningitis jer..for sure hang tak expose mende gitu,kan?
erm..sesama la kita enjoy k.ahaks!

LepenT said...

i nk enjoy gak fik

fikri FAUZI said...

yeah3..
sory la..im not expose to those term..
kalau it term tau la..
jom2..enjoy pakai ia!

dillaa said...

weyhweyh , kaler grey LAWA gilaaa . HAHA , nmpk mamcam kacukann :DD

suraya said...

hoho.. senag jepz..
bez!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...