Tuesday, March 17, 2009

berbasket n pool di cyberjy.bertepung n telur d playground

Song:Ciara ft. Justin Timberlake - Love Sex Magic
Mood:Dull
Self condition:sleepy

Malam semalam aku menghabiskan mase bersame g13 but  1 team member missing,Mia. die ade hal lain pulak. so tak dapat join.Cam ni la kawan.tape2.huhhuu. Act our plan nak gerak pukul 10 mlm, cam biase la."Kalau tak de angin masekan pokok bergoyang" kan dah keluar idiom dah. Dud pulak lambat datang. Ktorg pun gerak la ke Upten dlu tuk dinner. Lepas dinner wa all tgu kat depan ilmu, menunggu gadish2 n dud sampi. Samai berjanggut gak la tgu Dud.Akhirnye sampi gak. We all gerak ke Cyberjaya around 11.11 pm. Saje nk lepak sne. Ktorang plan nak main basket kat sne, sampi2 je. pergh.court tu pack gile ngn org. Aku tgk sumer cm professional player je. Ktorg makan2 minum2 dlu. Dalam pukul 12.30 baru start main. Penat kot. Habis je main beasket, main pool la pulak. Time main pool tu, Irwan telah menurunkan skill2 main pool die kat aku.Nanti aku upah kau jadi coach peribadi aku k.Hahahah. Then sambung main basket balik. Ni ade some pict time main basket tu.

struggle bermain

go2.

pass the ball

shoot!

irwan yang acah2 power main poll


Act hari ni Birthday fad, ktorg plan nak tepung penawar kan die. Die igt ktorg tak kena kan die. Otw nak blk tu, ktorg stop dekat playground area McD bangi n PKNS bangi tu. Ape lagi, kat situ la die kne tepung ngn telur. Aku tak join. Just tgk je. Jadi phothographer.Gile kesian la die. Habis kotor 1 badan.Bau die tayah cakap la. Haremm.Hahahaha.Around 5.30 we all balik uniten. Sampai aprtment je ape lagi. Masing2 dah ngntuk. Penat pulak tu. Amik bantal n trus tido. Then tadi bgn pukul 12 lbeyh. Sdap gile tido.Tebaik la korang semua.. Here r some pict yang die kne tepung tawar. Kikiki.

hepy besday fad

dah jadi cam juon da kau


8 comments:

LepenT said...

hahaha
mlm tadi mmg terbaik
aku sempat gak la mandi
haikla balik2 terus ja tido
mmg dah x bley nk bukak mate
bgn lambat
slamat x dkelas
huhuhu

syg korang sume

best gak main basket
buli pompuan 3 serangkai tuh.
wiwiwiw

M.Haikal said...

pergh...
best2.
padan muke fad.
lol
XD
team aku menang(basketball)
=D

fikri FAUZI said...

ade epul kot.
kalau tak kalah.
wakakak

LepenT said...

hahaah
lupe lak nk ckp 20 berbals 8
haikal team kite mmg terbaik
lalala
credit to epul
hahah

baboon^albino said...

salam...bestnyer!!bakset i memang tak berap sangat(ketinggian tidak memadai..hukhukhuk)tapi POOL!best wooo,lama dah tak main,tengok gambar korang main,gatal gak tnagan rasa nak main...hehehe
ahaks!!kesian nye si fad kena penawar abis...huahua.muka dia duduk tu memang feel abis..huahua.wish him the best,k
anyway,take care... ;)

Fatin said...

waa. seronok mehh :) Lol! atin ke yg kne ade MS fkri ?

fikri FAUZI said...

add la.
;P

afifahramli said...

fad cam ikan celup tepung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...