Monday, March 16, 2009

day out.bloody best!

mood:happy giler
song played:jesse mccartney - buy you drink
cuace:sejuk3(embun pagi)

pagi tadi, tetibe je hp aku berbunyi(lagu enrique iglesias-taking back ma love).rupenyer msg dari haikal."Turun sekarang". Ktorg pun ape la lagi, dgn sepantas kilat trun ke bawah. Aku aim ehsan fad apeas naik sekereta.Haikal dtg dgn krete die ngn irwan. Ktorg sume trun ilmu(hanyer budak uniten tau tempat ni) tuk amik Mia n Tasya. Ape lagi. Ktorg trus la gerak. Igtkan nak g Sunway, rupe2nyer dorang ajak ke KLCC.Aku da pk, ade ap la kat klcc tu.hahaha.sampi sne je ktorg jln2 then lunch kat MCD(boikot wei!)Then ktorang lepak2 amik pict kat taman lua KLCC tu. Ni ade some pict yg aku nak share kat korang sume.




mia n tasya(acah2 segan)


perghh viao mini ku


fik.naz.iwan+klcc


lucnh kat mcd je.tasya la ni.kate nak belaje kat subway la.mn ntah.tgk2 mkn mcd je.hahaha

Ade la dlm 4 hour hangout kat sane.Pukul 3 lbeyh cm tu ktorg pun gerak la ke sunway pyramid. gile la.rajin gak ktorg ni jalan2 kan. Sampai Sunway ktorang plan nak karoukei.Mia kate nak belanje.Sampai2 je kat amp karok tu, mia ckp uish2.ade aku ckp nak belanje ke(sambil tergelk2)ktorg pun cancel la. Then trus g jalan3 around there. Mia n tasya shopping.ape lagi. Sekali dgn naz fad n apeas. This time was the first time aku archery. Perg, buleh tahan gak aku ni bab memanah ni. Buleh jadi vivid cupid ni.Ahax.Then aku aim ehsan haikal n irwan main pool. Penat jalan2.ape lagi. Makan la. ktorg dinner dekat Murni. Satu restoran dekat subang la. Pelik2 nme makanan die Nasi Goreng Nepolian, Nasi goreng Marryland la.hahaha..wat aku tergelak je. Lepas habis makan. Ktorg plan tuk trus blk. Ape lagi. start enjin la n balik ke uniten. Penat2. Sampai uniten dlaam pukul 10 malam. Blk apartment, ape lagi.Pejamkan mate pekakkan telinga la.zzzzz. Hera r some pict of us there



perghhh..aku masuk tv.gile la



first time archery kot

Pergh, best giler la kluar dengan korang semua. Nanti keluar lagi la k.

12 comments:

Fatin said...

ok . thnx juge. :D
t kte br-YM ya o u na i add MS u ? .

LepenT said...

lalala
smalam mmg best glew
nk2 time mkn mlm
gile sedap

Ms Elise Paloma De' Amor said...

nak kuar jugak!!! nak itot!! heeheh

baboon^albino said...

salam...kemeriahan keluaq bersama kekwn kan..ahaks!!tapi,paling best for me?viao mini ituu...waaa..(sedang termenung memandangnya)..
anyway,enjoy tengok aktiviti begini,teringat pulak,when was the last time i did anything fun like this with my fren?erm...
salam...

iqbalsyarie said...

wah..ko slalu ye keluar Kl.aku walaupun duk dkat ngn ko,aku tak suka keluar.takut sesat.hehehe.ko nanti nk kuar ajaklah aku skali..hehehe

fikri FAUZI said...

naku kua gak.?
jom3..
yeah3..
baru bli kot viou mini tu.
berminat pulak.

Ms Elise Paloma De' Amor said...

Nk itot!!!! nak itot!!!

MIA LARA said...

byk la ko fik baru bli vaio. geli tekak. hahahaha. takat ketas tuu adeyhh. yekan aje la. weyh2. mana gamba2 cun dgn camera2 canggih yg ak amik tu? hot syiaaalll~!


;p

fikri FAUZI said...

ade kat ms..
komen3

Ms Elise Paloma De' Amor said...

ADRRSS MYspCE?

fikri FAUZI said...

myspace.com/laghezzaredz

LepenT said...

ala mya sal kantoikan
aku nk tgk baboon albino berangan
wahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...