Friday, March 20, 2009

SPONTAN!new show

Song:Gym Class Hero - Cupid Shuffle
Mood:Happy to be dull
Self condition:full and sakit perut.

Semalam, buat julung2 kalinyer aku telah menjejakkan kaki ke Finas. Buat ape kat sne? Of coz l. Ade audition tuk jadi actor. lol. Tade la. Act ade show baru "Spontan". Ni show Aflin Shauqi kot. We depart from UNITEN around 7pm and arrived around 7.30. Sampai2 sane je terus lepak2 kat lua under khemah. Pergh, lame gile la nk tgu show to start. Agak kebusanan la kat lua tu. Dalam pukul 10 baru ktorg kne panggil masuk dalam studio. Sebelum tu sempat gak la bergambar dgn Hans Isaac.Hak3. Tapi pict tu takleh nak post kat blog ni. ;P. Lepas tu.Show pun start la. Show ni Sharifah Shahira yang jadi host, n artist yang dijemput mlm tu ,Douglas Lim, Aflin Shauqi, Jalil Hamid,Din Beramboi n Zizan. Habis je show dalam pukul 2 pagi lbeyh. Tapi enjoy gak la. Nasib baik show tu best. Here are some pict of us there.

acah2 clap
with zizan.kau apsl kau datang lambat ek?

Aflin perut mu mmg betul besar.hak3. Jalil Hamid cam pelik je.

pict dgn sharifah shahira.




9 comments:

baboon^albino said...

salam...wah..bestnyer.dpt ker audition tu?atau memang shooting nie,kira keluaq tv la nanti?huhuhu...tahniah bro!!selamat menjejakan diri ke dunia glamor@artis...hehehehe ;P

fikri FAUZI said...

yup.
tgk la kat astro ria kot.
SPONTAN.

MIA LARA said...

happy to see u guys happy, sorry korg kena lapar2 lama2 pastuh balik lewat. ;p
(nak gmba ngan hans. xde org nk tlg);(


cheers~!

fikri FAUZI said...

its ok mia.
tapi we all enjoy the show very much(coz muke aku banyak kli msk tv nanti)
hak3.aku nk tlg tlg la.tapi hans cepat sgt mse tu.
;P
tape2.snap pict ngn aku je.
weeeeee

iqbalsyarie said...

manew muka ko eiki?aku tak nmpak la.kecik sgt.hehehhhehe

afifahramli said...

ngn hans wtpe mia..

haikal A STAR kan ade..
kuikui

::EHSANSNIPER:: said...

eleh,gua pun ader..
muka market ape..
Hahaha..(gelak jahat)

afifahramli said...

yela..

ecan muke market?

muke org keje kat SUPERmarket ade r..
wakakakk..

ouh.. anda mrh?

fikri FAUZI said...

uish.
kecik hati ehsan karang.
hak3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...