Sunday, March 1, 2009

sportday star 2008..tahun ni tak dapat dtg la.

Semalam merupakan hari sukan sekolah aku. Bekas sekolah aku, Sekolah Tuanku Abdul Rahman. Adeyh, memang niat dihati nak pegi, tapi apakan daya. Hajat tidak kesampaian. Tapi sportday last year aku pegi. Rindu seyh dengan STAR. Dimana bumi di pijak, disitu langit dijunjung. Kat situ la sejarah kehidupan aku bermula sebagai seorang pelajar. Hmm, sedar tak sedar, dah nak masuk 2 tahun aku tinggal kan alma mater bersejarah tu. Bile igt balik kenangan kat STAR,sometimes buat aku nangis and sometimes buat aku ketawa n ade jugak yang buat aku termenung jauh. Banyak kenangn kot kat STAR, esp dengan LEOnairats,cikgu2,senior n juniors. Ni aku nak tunjuk skit pict2 hari sukan yang aku pegi lastyear. Maybe its kinda late post, tapi aku nak tunjuk skit “tradisi” hari sukan STAR yang tak lapuk ditelan dek usianya yang dah lebih setengah abad ni.Act ade banyak lagi pict yang nak aku post.tapi ni je la aku rase patut aku post.



budak2 green tengah marching ni..power la korang




yusman n pyan.junior green aku



house red



house blue



istana house black





kalau nak taw sportday dz year punnyer crite. click this link. Cg Shanun.

6 comments:

imanshah said...

lugi talak datang..nyway green makin malap la

fikri FAUZI said...

tu la pasal..ape nak jadi ngn green pn tatau..
tape3..
OBW ni insyallah ktorang dtg..

muhammad rahimi bin hasan said...

hahah'
jangan datang,
datang 20 tahun lagi,

adi said...

sape kitorang tue?

fikri FAUZI said...

ramai gak la..dalam 16 org

dillaa said...

gila gempak sport day korang.haha!
nk usha real day punye.next year invite taw.nk menyemak.haha :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...