Wednesday, November 26, 2008

Tuesday, November 25, 2008

na teg2 sangat..bace la..

7 facts about me
  • fikri rahmat bin mohammed fauzi and no such name in this world.im the only one!
  • music addict
  • gentleman(perhaps)
  • exSTARian aka the oldboy (STAROBA)
  • 18 this year(the exact age is 18 yrs,6 month,13 days,4 hours, 30 minute,4 second from time this blog posted)
  • fuck hypocryte(hate them all bloody much)
  • suck at lying(dunnu how to lie)

7 things which i afraid most
  • the only one god(thanx god..im still remember you)
  • phobia of height
  • afraid of bulldog
  • ghost aka jenglot,hantu raya and etc(who eat chilli and he the one who fell spicy)
  • no friends and being lonely
  • no ringgit malaysia
  • being in a small and dark room(ive been throught it)


7 song that make me lost
  • Britney ft Erick Right - Womenizer(cant stop playing at it)
  • David Archuleta - Crush
  • Jesse McCartney - It's Over 
  • Craig David - Officially Yours
  • Lady Gaga & Colby O'Donis - Just Dance
  • Akon - Right Now(Na Na Na)
  • The Jonas Brothers - Lovebugs
  • The Script - Breakeven
7 word that i always said

  • alhamdullah
  • subhanallah
  • allahuakbar
  • yarhamkallah
  • bismillah
  • alfatihah~
  • ya Allah


7 things that worth very much in my life
  • friendss and im gonna die without them
  • my heart and of coz i cant breath without it
  • my parent beloved parent because there are everything to me
  • my laptop(i would do everything for it)
  • paunsterling
  • 9000512-08-****(my ic)
  • all my memorial stuff

7 first things in my life

  • see the world for the first time
  • speak with celine dion
  • meet up mariah carey at one utama(yoyoO je)
  • joining the old boy weekend in my old school
  • learn how to speak french(but now almost all the word i've forgotten)
  • know how to calculate 1 minus 2 and the answer is 2 will fall down(ngeh3)
  • first time being announce as the best student during my pimary school(gosh,im proud of it)

p/s:my pict will be posted soon..sory for that

Saturday, November 22, 2008

miss my old phone






Pada hari Ahad yang jatuh pada 16 November 2008, aku telah kehilangan hp kesayangan ku. Act bukan hilang, kena pickpocket di KTM. Pergh, gundah gulana perasaan masa tu, hanyer tuhan saje yang tahu. Untuk Pengetahuan korang sume lagi 11 hari genap aku pakai hp Sony Ericson ni setahun dari tarikh hp aku kne pickpocket. Aku ingat lagi aku beli hp ni di Ipoh Parade pada 28 Nov 2008 bersame teman-teman lame LEOnairtas.Phydo,ammar dan Umar.Bile mau reunian guys.Susah la nak jumpa korang sekarang ni. Nak dijadikan cerita, hari Ahad tu aku dan Fad dah plan untuk balik sekali dan meetup dekat puduraya. Plan meetup di sane dalam pukul 2, disangka panas berpanjangan, rupanya hujan di tengah hari. Setelah hampir 3 jam menunggu di Puduraya barulah Fad tiba. Adeih, mase tu dah la hujan. Taleh na kua jalan-jalan. Aku pun lepak-lepak dalam KFC depan pudu. Pergh, nak dekat RM20 duit aku habis mkn je. Ni pasal menunggu makhluk Fad la ni. Tapi tape, kawan punyer pasal kan. Dah tu, ktorg pun naek la STAR ke B.Tasik Selatan, smpi disane tukar train n naik KTM menuju ke Serdang. Masa tu memang pick hour, orang sesak babi nyer. Time nak naik KTM tulah aku kne tolak-tolak. Dalam 5 minit dalam KTM tu, sorang gurl India perasan yang hp dia hilang. Aku pun dah cam cuwak semacam je. Then aku pun cek gak la hp aku, pergh, rase cm na runtuh jangtung ni. Hp aku sudah tade dalam aku punyer puckot. Aku speachless mase tu. Tergamam kaku. Then tetiba sorang lagi passanger KTM prasan gk hp die hilang, pergh, power la sial pickpocket tu. Sekali 3 hp dia amik.Memang salute sama kau wahai "Makhluk Durjana". Aku sumpah kau jadi babun ta berbulu. Sampai je Serdang, aku try call hp aku tu. "Makhluk durjana" tu dah off hp aku. MEmang panas membara la masa tu. Yang aku tention tu, kalau na amik hp tu amik la, tapi bagi la balik sim card dia. Adeih, habis semua number-numbers member2 aku hilang, so, kalau korang mau number baru aku, private msg aku.Ish, memang tention gila babi la mase tu. Dah la baru topup, act aku topup pn mase cz tuk dapatkan Hotlinkgift. Im going to get 500 free sms if TopUp more than RM10. Even credit aku mase tu tade la banyak sangat pun. Ade la dalm RM20 je, tapi ish3, numbers member ta sempat na backup.Ta guna punyer "Makhluk PAling Kurang Ajar".Kalau aku tau la sapa, aku nak letak dia dalam kandang buaya & bagi makan kat buaya hidup2 tapun campak dalam sungai Amazon yang banyak ikan Phiranna. Hmm, aku dah pasrah. Na buat camaner, benda na jadi kan.Redha je la. In a nutshell, jage la elok-elok korang punyer hp mahupun dompet.

Friday, November 21, 2008

selamat datang ke blog ku


Salut to everyone and welcome to my blog.This blog is still in construction and its 3.2% done.A lot more thing to do in this blog.I love photography bloody much.Edeting pictures  is my passion.I think thats all for now.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...