Sunday, May 31, 2009

overnite.cool doeh!

Listening to: Kardinal Offishall ft Rihanna - Numba 1 (Tide Is High)
Mood: Argggghhh!!
Drinking: H2O
Watching: Window
Thinking: Repeat sem o noy

Semalam, perghh, satu hari suntuk tak keluar rumah. Study bhai. Almaklumla final xm lagi 1 minggu je kan. Nk di jadikan cerita, Erwan datang dengan strom nya ke amanah tuk amik ktorg. Wan, kau buleh datang lambat lagi wan. Erwan smpi uniten dalam pukul 12.30 pagi la. Lepas tu ape lagi, ktorg merendek di shah alam. Perghh, bebesar hatiku menjadi org suruhan tuk mengutif hutang. Dah macam Along pulak kan. ha3. Dalam pukul 2 lbeyh, ktorg makan kat MY, kedai makan kat subang jaya. Pekena skit Sisha. LOST2. hahaha. Lepas tu Erwan anta naz n aim blk uniten. Di sebabkan Erwan ni sedikit penakut, die mangajak ku untuk pulang semula ke subang jaya. Aku pun akur dengan kehendaknya yang agak kurang rasional tu. Dalam pukul 5pg, sampi la di teratak rumah Erwan, sampai2 je lepak2. Lepas tu ktorg bersengkang mate sampai pukul 7 pagi. Tak tidur bhai. Mate da jadi cam mate koala ni. haha. lately ni aku cam noctural skit. tidur lewat. Lepas tu, berbekalkan moto nouvo dud, ktorg balik uniten. Sampai2 uniten ape lagi, bedal tido la. ya allah, nikmat nye tido. petang tadi baru bgn. ;DD

muke high je

"kau pehal" kata naz. aim kau usha ape tu? awek acah2 korea tu ek? igt kau dapat die!? ha4 ;D

grape gum. best2

22 comments:

afifahramli said...

wan takut?

statement yg x brape nk masuk akal..
hahha~

fikri FAUZI said...

ye dowh.
tak caye tanyer la aku.
;P

fakhruddin said...

eki, you've changed a lot! so unusual

fantaghiro said...

i like this (thumbs up!)
lols

fikri FAUZI said...

change..yeah2..im better then once.

i like it too
;D

baboon^albino said...

salam fik..good luck for ur exam!erm,dasyatnyer..sapai pagi berjaaga...waaaaa......mata koala?!huhuhu

fakhruddin said...

eki, no no. i think you've got my point wrong here. i mean you've changed a little bit. bukan dulu ko mat surau ke kat sekolah?? keh3

fikri FAUZI said...

thnx for the wish.
hahaha.bukan da koala da,cam kokang pun ade.

uish.aku kat uniten pun mat surau gak la.bukan mat surau je.mat masjid koottt.
;D

afifahramli said...

fik..

kudin perli tuuu...
haha~

fikri FAUZI said...

hahaha.
bia la.
tak terase pun.
;P

fakhruddin said...

eki, secara jujurnya aku ingatkan ko tak smoke. so that's good. tapi ko dah ber-sheisha (tak tau spelling) pulak~... jangan sampai sentuh rokok ye =]


sayangilah jantung anda "p

afifahramli said...

oyeah..

agree with kudin!!!

luv ur heart..
btol ke x ak tulis ni?
huhu

ApizMabux™ said...

bapak ar bez

::EHSANSNIPER:: said...

Luv ur lung la..xD
Men bantai je..

fikri FAUZI said...

hahaha.
ape tak betul pulak.

bukan bapak je best, tanter, ohm, oma pun best gak kn.

ala ehsan, kau pun mat shisa gak kan.ckp prg

afifahramli said...

oho..

luv ur lung ea?

okeh2..
leave to the expert!!

haha..

hasliza h. said...

ape barang isap grape gum.. peach la sedap! :P

fakhruddin said...

alamak, tersilap. bukan jantung tapi paru2. haha. adeh

littlelarra said...

erwan datang naik STROM ye fik??? bhahahaahhaha. bukan STORM ke? ngek. :D

fikri FAUZI said...

peach?nanti i try ;P

hahaha.din sudah sogan! ;P

ala mia.mne ade org yg perfect kat dunia ni.biase la tu.spelling error. ;D

reeeen. said...

love ur jantung bai...

fikri FAUZI said...

i do relly love my jantung doeeehh~
;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...