Thursday, May 14, 2009

nostalgia birthdayku ;P

Listening to: Git Fresh - Blow Me A Kiss
Mood: Happy
Eating: Nothing
Weather: Heat heat hot
Thinking of: Physic test

Yesterday, I was pranked. Telur, tepung, air. Yeah2. Best gilleh! Eventhought the "tepung tawar event" lewat sehari. Tapi mmg plan korang jadi giler la doeh. Sungguh x sangke. Aku ingat aku tak terkena coz malam 12may tu nothing  happen. Macam2 plan korang, ade org ajk aku dinner la, kne dress well la, ikut tema la. Kne jadi partnership la. NGOK. Hahahaha.

Hari kejadian: Rabu(13 may 2009)
Venue: Tasik UNITEN

Mule2 tunggu depan bustop ilmu around 10, n then farah ckp friend die tu tgu kat sebelah jalan. Lepas cross je jalan, tetibe ade org kluar dari bush n then peluk aku. Ape lagi, habis la aku kne tepung n air. THNX korang. Lepas tu igt dah habis, trun la kat tepi tasik tu, irwan bawak kotak Kek, cakap ade kek. Aku pun trun la dekat dorg, then rupenyer2 dalam kotak tu ade telur, perghh, sakit bhai, berdesing pale aku kne hentaman telur tu. Nwy, THNX u guys.


Lepas tu baru la ade the real cake. THNX korang for the cake. Then lepak2 kat tasik. Around 11.30pm we went home, sampai kat rumah, stgh jam kot aku mandi. Nk sental tepung yg dah kering tu punyer pasal. Then dorg plan nk kua, aku nk join, tapi x muat krete. Tape la, takesah pun.Ko ingat! aku batak sangat ke nk ikut! Hahaha ;D jk jk. 

N the next day mean today, early in the morning, time aku n haikal nk kua pegi Upten. Kat pintu rumah tu aku nampak baldi, n kat dalam baldi tu ade kasut aku.OMG, aku da totally shocked.Rase cam nk jerit”wei, spe yg rendam kasut aku ni, kau pegi blk rumah, masuk blk air, kau cebuk muke kau yg dam cam taaiik tu” hahaha. Pehal kasut aku terendam dalam baldi tu.Kinda weird kot. N kat atas baldi tu ade kotak. Aku plik la. Kotak ape ni. Aku pun bukak slow2, mane la tau dorg nk prank aku sekali lagi. Tgk2 ade kasut baru. PAUL SMITH.

Perghh, sumpah aku terharu gileeh doe.Time tu,rase cam nk pengsan je(Yoyoo je). ;D. SAYANG KORANG SUME. Rupenyer dorg kua semalam nk beli something tuk aku. Sekali lagi aku nk ckp, seriously aku TERHARU. THNX again. n thnx for the Ferrero Rocher! ;DD

Kepada master mind Al-Irwan Fikri thnx for the plan korang yg menjadi n berjalan lancar tu. And the crew, naz,haikal,aim,dud,ehsan,mia,lily,farah(pelakon utama),mariam,kin,pija,pipah n bedul(new friend).terima kasih daun keladi. Merci beaucoup.

p/s: thnx for anyone who texing me n wish me. Thnx you very2 much.

48 comments:

aminsahari said...

huhu..
heppy belated besday fik..
beshnya dpt celebrate gitu en..
ehehehe..
bahagia bler semua berjalan lancar.. =)

fikri FAUZI said...

thnx amin
;DD
tu la pasal.
nasib baik plan dorg smooth je
;P

aminsahari said...

hehe..
shame2..
moga pnjang umur, murah rezeki slalu ye fik..

tau x pe..
yg plg best..
dpt kasut baru oo..
hihihi.. xP

imanshah said...

happy bufday boy!! may Allah bless u..blaja rajin2 jangan tinggai solat!!

::EHSANSNIPER:: said...

thnx cikgu.
;D

fakhruddin said...

eki, kalau aku ajak dak2 star celebrate besday ko time OBW, nak tak? haha

ko g OBW?

afifahramli said...

kau HAWT la..

sumpah HAWT gile DOWHHH...

haha~

zaf-ran said...

haha.
sori la lmbt wish bro.
tp ok la kn.
pas kne mcm2.
dpt kasut bru trus.
haahaha

hasliza h. said...

prom king la katekan pipah,xkn x HAWT kot? ;P

afifahramli said...

queen??

where's ur queen??
hahaha..

fikri FAUZI said...

OBW.buleh.ape tak buleh pulak. ;D

thnx zhaff. ;D

ye la has, peep. whatever you say!
;p

[~ killerzonboard~ ] said...

hepi belated besday!!
ko pyer besday 12 ke 13 ek.. lpe la..
hehe =)
neway, moga pnjg umo n mrh rzki..
gdluck n all da best in ur lyfe!!
jles ngan lyfe ko~

fikri FAUZI said...

12 may la. ;P

Mohd Nazemy Ibrahim said...

best x idea aku n erwan?
hahaha

Indera said...

happy belated birthday fik!.

fikri FAUZI said...

bernas2!thnx uguys

thnx indera

afifahramli said...

ala..
marah ka?

jgn la marah2..

ak bkn maen bisik2 ngn farah kat lib time ko g jamban..
hahahaha~

miaka said...

hui3..hepy blated beday once againn fik ..mia da cite..hahah..
king ofda nyte weyh..cayalah!"p

fikri FAUZI said...

marah?tade la.

thnx tasya!
;D

NieSah said...

hepi belated birthday..
;)
wah..best gyler..spnjang nisah hidop xder pernah pon org wat suprised...sedeyh2..
;(

fikri FAUZI said...

thnx nissah.
nanti ade la tu.
;D

Boo™ said...

even dh terlewat,
maw wish epi bday jugak.
hehe~
:P

fikri FAUZI said...

Thnx BOO.
;D

baboon^albino said...

salam fik...maaf,maybe terlambat nak ucap...tapi nak ucap jugak...hehehe.Happy belated birthday..semoga dipanjangkan umo,n dimurahkan rezeki...chantek erk kasut baru itu!! :)

ApizMabux™ said...

ko hot sial mlm tuh

fikri FAUZI said...

thnx ;D

hahaha.
bedul2.

farah owh faralicious said...

haha
da tgk da.
kesian btol muke lps kene baling telur..
sume owg xnk dkt ngan u lps 2..
hakhak
nway, u're welkam. best gle blakon cm2. gile bdebar dowh..
huhu

fikri FAUZI said...

hahaha.
the graamy goes to u farah.
pandai giler berlakon!
;PP

farah owh faralicious said...

haha
thanx
;D
penat 2 b'latih..
smpai mengigau
hakhak

NieSah said...

fikri..thnx komen kat blog..
ur entri ni lah yg buat nisah tergerak nk wat post tuh..
;p

fikri FAUZI said...

hahaha.
klakar la farah.

^_^

afifahramli said...

haaa...

here come the queen..

weh,
pkai ksut br time test..
lupe nk sound2..
haha..

lawa dowhh kasut ko..

fikri FAUZI said...

thnx!
;D

farah owh faralicious said...

ea2 pipah..
xmenahan
haha

fikri FAUZI said...

pipah mmg begitu!
;dd

farah owh faralicious said...

2 la pasai,
hehe
xpew, nnt kite kenekn die lik..
haaa.. jage2 pipah
hekhek
;D

Myro. said...

it meaningful dude..
ur friends ..
very nice ..
keep in touch =]

Anonymous said...

yup.
heppy birthday dude.
moge panjang umur n murah rezeki.
from your friend

afifahramli said...

o0o..

nk kenen org lak..
taboley2...
hhaha..

abg mat ensem la..
pkai kasut paul smith..
i like..
ahhhahaaha~

najwa hazirah halmi said...

beshnyer dpt surprise cmtuh..!
worth it la even kner prank pown..!
huhuhu~

fikri FAUZI said...

ye la KAK PAH.
;P

najwa.yezza.
it relly wirth it.
;DD

afifahramli said...

kak liza rambut baru?

hahahah

fikri FAUZI said...

best friend.
takkan tak tau kot.
;PP

afifahramli said...

haha..

yela fik..

hasliza h. said...

weh..OUT OF TOPIC dowh. tibe2 je ckp psl rmbut org.. -__________-"

fikri FAUZI said...

in topic what.
jom bukak segmen baru.
tajuk die
"fesyen rambut 2009"
hahaha
;DD

afifahramli said...

haha..

sian kak liza..

fikri FAUZI said...

hahaha.
ala2.kak liza touching ke.
;PPP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...