Thursday, March 19, 2009

kebanggaan KU

Song:Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman
Mood: Full n happy
Self Condition: Lost and win(DOTA)
Weather:Gelap+agak hangat(da malam, gelap la)

Act post ni sepatutnyer dah lame gile aku post. Aku nak post result PMR batch aku. starian037 aka LEOnairats. I've no idea nak post ape, so setelah berfikir pendek, aku decide tuk mngepos keputusan result batch aku dlu. Pasal SPM nyer result tayah nak tanyer la, agak hancuz. huhuhu. 


tahun 2005 LEOnairats catat 53.24% org dpt 8a dari 138 candidates. Meaning 74 org dapat straight A's 

Ni pulak grad according tu subjek. Subjek agame merosot gilevavi, ni sume gare2 mengutuk Ustaz la ni. T_T

Aku salah sorg yang dapat 8a time tu. Pergh, happy nak mati la mase tu.  Hu5. Eventhought result agak drop compare to the previous year, tapi ktorang dapat award Quantiti PMR Negeri Perak. Agak proud la mse tu. Gile la. Tak sangke, dah 2 tahun aku tinggal kan STAR. Ni ade list name budak yang score straight a's mase tu.  Name2 ni sume nick name je n not the real name.

-adi-ikan-samad-pekno-afry-amad-mitchy-opel-yun-nub-sayut-aizul-anas-ejan-DO-faris-eki-ismeth-izzi-gg-aus-fidho-wan-toped-zamy-apam-yu-zafran-paan-hasif-ustartd-fendi-bean-krunk-hard6-izrul-kuchai-setel-pekma-pekcha-gaio-aiman-berque-aizat-akmal z-azeri-ajay-brad-daus w-hakim-harith-hariz-kude-aziq-mago-ijat-lukman-sesang-nasrin-nassier-faid-udin-pekgha-shah-shano-supek-zulkapan-ayap-maos-zemer-amoi-achul-scay-


2 comments:

LepenT said...

fik
ko pandai ek?
tgk muke cum sengal ja
hahaha

ewm,dalm byk2 name tuh
sape yg paling ensem?
nk numdye
hahaha

tahap gay snggap
wiwiwiw

iqbalsyarie said...

woi..asal name aku takde dlm list tu?er...er...lupa lak..
aku tak dpt straight A la..huhuuhhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...