Thursday, May 13, 2010

its my birthday..i really wanna get with you..bla bla bla

Listening to: Mizz Nina ft Colbie O Donis - What You Waiting For
Mood: Sleepy
Playing: Nothing

[colby]
its your birthday
so tell me what's you want it too

[mizz nina]
its my birthday
i really wanna get with you

sedar tak sedar dah 20 tahun aku hidup. rasa macam baru semalam aku main lumba basikal dengan kawan2 sekolah dlu. terasa macam baru semalam aku lepak kedai anis beli "tikam2" yang akhirnya tak dapat ape2. masa begitu mencemburui aku.

"lepas main futsal ni kita nak lepak makan mane?" "hmm, 15 jom!". aku dengan rakan2 terus pergi ke 15, "annei, nasi lepak 1 teh o ais 1", tu la menu yang aku slalo order, nak saving punya pasal. lepas semua habis makan. perut pun dah kenyang. "jom balik, ade presentation nak buat ni."

"wei aim, kau nak g mne ni. uniten bukan masuk kiri ke.", "ha, ade la. happy birthday fik." sebenarnya aku pun hampir2 lupa 12may birthday aku. ni semua sebab presentation. sampai kat taman blkng mcd bangi. ktorang lepak situ. ade kotak hadiah lagi. aku terharu doe. bukak je kotak hadiah tu, ade telur n tepung. aku dah agak dah. kalau aku tau, aku goncang je kotak tu. hahaha.


terima kasih kepada rakan2 yang telah berjaya menepungtelur kan aku. terima kasih untuk "hadiah" tu n thnx for the cake. korang ni sweet betul la. LOL. terima kasih juga kepada semua pengirim2 ucapan hari jadi. terima kasih!

p/s: thnx friends!

4 comments:

Nur -al- Ain said...

bestnyee..happy belated bday ;))

fikri FAUZI said...

thnx ya.
;D

dobot said...

Yesssss, sep sikittt!
Glory Glory Man u!

fikri FAUZI said...

dobot-rasanya salah post komen ni..haha
nwy..go mu! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...