Saturday, May 8, 2010

cuci-cuci service

Listening to: Aizat - Susun Silang Kata
Mood: Superhappy
Playing: CS

sedang aku syok2 melalak dengar lagu 'awie - tragedi oktober' dengan sound woofer ehsansniper, tiba2 satu perasaan yang tak dapat ditahan mula menyerangku. badan ku mula rasa kesejukan walaupun suhu malaysia ni dah mencapai 38darjah celsius, bulu2 roma aku mula menaik dengan tidak semena-menanya. ini menandakan aku sakit perut nak berak. tanpa berfikir panjang, aku capai tuala dan sepantas kilat menuju ke tandas yang jauhnya 5 langkah dari bilik ku.

"urrghhhhhhhh......urghhhhhhhhhh...urghhhhhhhhhh..." setelah beberapa minit berada dalam keadaan yg kritikal, akhirnya, "alhamdulillah..lega rasanya..hilang bebab aku". aku lihat keliling tandas, "uishhh, ni toilet ke ape ni?" aku megambil keputusan tuk basuh toilet rumah.

"wei amir, tolong aku basuh toilet", "sorry la wei, aku busy la" jawab amir, "busy la sgt, sibuk ym dengan spe ntah..hahaha" balas aku, tape wei, aku dah biasa buat kerja sorang2 ni(ayat touching) lol. aku terus amik baldi, sabun breeze n berus jamban. kerja2 cuci dimulakan. lepas 10 minit menyental dinding tandas, aku mula beralih ke bilik air pula. selesai sudah cuci-cuci servise aku. aktiviti cuci-cuci ni selalunya aku buat tiap2 hujung weekend. rajin tak aku? so sweet. ;F

khusyuk basuh bilik air sampai kan paparazzi amik gambar pun tak perasan. lol
sebelum dan selepas, macam tak de beza je aku tgk. kotoran dia degil sgt la. aku rasa kena pakai clorox kot.

8 comments:

Hafiz Roslan said...

bagus! pasni leh la kte sume lepak2 kat toilet sambil minum2.hahaha

Ikmal Fayadh said...

ala, kau macam tak penah je cuci tandas masa kat star dulu.

aku tahu. kan? kan? haha

fikri FAUZI said...

apeas-hahaha..gud idea!! ;D

apai-kenangan gilela dlu cuci toilet..siap main gelungsor-gelungsur lagi dalam toilet tu..

Amir Ariff said...

sape yg amik gmbar?

fikri FAUZI said...

amir-cdt to amir ariff..ahahaha

mia larra said...

ko cop nama ko kat jamban? hakhahaha

fikri FAUZI said...

mia ng-tape2..jamban bertaraf 5 bingtang..
hahahaha ;P

Amilyn Zanal said...

Kesian kena berus. guna jerla stain remover.tak payah susah2 berus..hehe.just pancitkan,tinggalkan 5 - 10 minit,terus bersih dakinya,karat....botolnya warna coklat.harga dalam RM 4.90.Dkt pasar raya banyak jual.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...