Sunday, May 23, 2010

tak sia2 aku vote kau shahir

Listening: Iwan AF8 - VIP
Mood: Ingin jadi juara
Playing: Winamp

merdu sungguh suara kau, lunak bak suara aku yang telah dieditasi dalam studio je. memang patut kau menang shahir. memang tak rugi aku vote kau 'vote ke?' . memang patut iwan dapat nombor lima. padan muke! hahaha(gelak sinis) ala, suara kau bukan sedap mane pun. kepada makcik2 yang telah bergadai harta untuk vote iwan, menyesal tidak berlagu la korang.

apa2 pun, adira 'terbaik wok' malam tu. kau nampak hot malam tu. suasana dewan putra bukit jalil malam tu havoc mengalahkan supporters final piala fa. lagi-lagi bila sebut sarimah n jimmy sebut nama shahir. "wooooo...aaaaaaaa..iiiiiii..shahirrrrrrrrr.." kedengaran suara-suara lantang menjerit-jerit nama shahir.menjerit sampai terkencing2 pun ada gak 'ini hanyalah mitos semata-mata'.

sebelum majlis
semasa majlis

oh, lupa nak bagi tau. terima kasih buat wartawan che lee yang bagi ticket free kat ktorang 'free ke?' melalui haikal ramlee. merci beaucoup!

ehsan merupakan orang yang paling happy sekali lepas shahir diumumkan sebagai juara. senior dia kat sekolah dulu kot. "lepas ni aku nak jadikan shahir idola aku la" jelas ehsan kat kami. perghh, janagn cerita je la kan. ;P

ni je gambar yang ada. tak sempat nak amik gambar yang lain.

4 comments:

Amir Ariff said...

jgn puji lebih2 sgt. si pemenang tu pun manusia biasa jugak

fikri FAUZI said...

ariff-haha..pujian2 tanda syukr kpd illahi. ;D

Abe Annahl said...

hahahaha peminat shahir la dia neh

:p

fikri FAUZI said...

tade la peminat gile2..
haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...