Thursday, June 3, 2010

trima kasih mdm yurni emilia

Listening to: Usher ft. Will.I.Am - OMG
Mood: Happy
Playing: SMS

Big thnx to mdm yurni emilia our lovely english lecturer. thnx you for teaching us in this short sem. we gonna miss u mdm. Class english hari ni merupakan class terakhir untuk sem ni. Nx week nak final xm dah. Gosh, the time goes by very fast as i feel like yesterday was the registration day for my foundation.
classmates for engb213. u all rock!!



mr bean class ni. sangat sengal dan kalot. ahahaha(yang berkaca mata di atas)


jejaka2 kachack bergaya.

"ni aku punya la!!".."eh..ni aku punya la.." ;D


sweet tak lecturer aku ni, siap potongkan kek bagi kat semua student tu.'puji2 takkan tak dapat markha lebih kot madame?' ;P

gambar ni madame pakai heel 9 inch. tu yg sama tinggi tu. ;P


yeahh!!class tuk sem ni dah habis!! suka korang ye!

p/s: Je vous remercie beaucoup et qui souhaitent im u tout le meilleur madam yurni. ;D

9 comments:

Hafiz Roslan said...

yeah, uber cool. aim mesti rindu ngan keti' nanti.ahahaha xD

'AQILAH said...

dah habis...:) ku belum habis lagi..

fikri FAUZI said...

apeas-rindu smpi termimpi2 kot.

aqilah-nak habis dah..nx week final xm

iqbalsyarie said...

cepatnya!aku tahun depan...tak sabar da!

TeRRoRRiZZ said...

tengok pic kat sini teringat lak mase kat u dulu

sob sob sob

fikri FAUZI said...

iba-ni bukan grad la..baru habis special sem..haha

terrorizz-zaman universiti sangat best..mmg tak dapat lupa sampai2 bile2.

dobot said...

Have a bless :)

fikri FAUZI said...

thnx dobot :D

Anonymous said...

party that day was great man. n thx to yurni emila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...