Monday, June 7, 2010

study mood..selamat berxm budak2 uniten

Listening to: Bunyi kipas
Mood: Sleepy
Watching: We Run it - All Star Nike Football Malaysia

gambar ni sumpah aku berlakon je.plastik kan? hahaha

study last minute. korang2 yang kat lua tu tipu la kalau tak buat macam ape yang aku buat kan. lain la korang tu ulat buka, mat skema yang 24 jam study je kerja kau. no effence , hahaha.

masa ni gak la tade mood nak study, duduk study depan laptop. belek2 buku dan note2 yang lecturer bagi, lepas 1 minit, otak mula fikir nak reply komen member kat fb, lepas 3 minit, bontot dah gatal2 nak berdiri. akhirnya, pada minit yang ke lima, buku dan nota dialihkan ke tepi dan tak study la jawabnya. aku tewas dengan pujukan syaitan. ;(

dah2, aku dah nak chow, mau study.

kepada budak2 uniten yang lain, good luck for ur paper esok.

5 comments:

Aisya J said...

Haha :) Baik je study :P Good luck yah! :)

pemetik bintang said...

all da bes :)

fikri FAUZI said...

aisya-thnx ya! ;D

pemetik api-terima kasih ;D

dobot said...

uniten muadzam?

fikri FAUZI said...

uniten bangi ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...