Wednesday, June 16, 2010

vandelisme

Listening to: Random Song
Playing: FB
Watching: tv3

oh cuti..sangat gembira berada dirumah. dah la tengah fifa sekarang ni. 24 jam tengok tv je la. tiba2 masa tengah tengok2 balik gambar kat laptop, ternampak gambar ni. hahahaha. sumpah kelakar. gmbar contengan notice board budak2 rumah.

biasala, budak2 u. macam2 bende dorang nk try buat. kalau tak, tak rase la life s budak u kan. takkan nak buat semua bende ni bile dah tua kan. hahaha. ok la. malam ni ade showdown. i vote for floor fever. ;D

7 comments:

Hafiz Roslan said...

haha.kelaka sial gmba tu.da la xleh padam.hahaha

fikri FAUZI said...

kan2..dah trus kena buang je board tu..budak2 sem depan mesti jumpe lagi board ni.

Mia Lara said...

haahaa damn apsal rambut aku camtuhhh?hahaha

'AQILAH said...

comel..:)

nazemy ibrahim said...

hahahaha..
ko simpan lagi fik?
comel uhhh

nazemy ibrahim said...

hahahaha..
ko simpan lagi fik?
comel uhhh

fikri FAUZI said...

mia-bukan betul ke cam tu? xP

aqilah- ;D

nazz-ade..sume gambar ade kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...