Thursday, April 29, 2010

kata siapa?? KATAKAU!!!

Listening: Alyah - Realiti Dewi
Mood: Hoomie
Activities: Download song and facebooking

"kata siapa??.. KATAKAUU!!" jerit reza & scha alyahya(bekas awek aku). dorang berdua ni host tuk program ni. sporting habis! macam mana korang tengok scha dalam cerita revolusi KL drift, macam tu la dia kat lua. SUMPAH kau hot beb! bile aku pejam mata je, muka kau mesti melintas dalam fikiran aku. oh kawan2, adakah aku telah diserang penyakit angau disebabkan scha.

sebenarnya che nak habaq, "mari-mari layan program baru ASTRO RIA (KATAKAU) bermula 16 jun hari sabtu.". memang mantap steday!! kau ade?? kau ade?? yang hadooo. ahahaha. jgn lupe tengok ye. ;D

nak dijadikan cerita la kan, masa recording program tu, aku sempat jumpa bekas awek ketiga aku , si julia zigler. sempat la camwhore dengan dia skit tuk lepas rindu. tapi nak buat macammana, taste die kat orang2 tua. so aku dumb dia. tersipu2 dia malam tu. yang mila pulak sibuk2 nak amik sign aku, aku pun dengan rasa rendah diri, aku bagi la sign kat dia. ahahahaha. ramai lagi artis malam tu, tomok, black, fizzfairuz, rizal(pelakon hotel mania) n etc.

tiba2 jam menunjukkan pukul 1019 pagi, kejap lagi ada class pkl 11. aku chow dlu la, nak mandi. selamat menonton.+

2 comments:

Amir Ariff said...

muka aku xda. so aku xnk komen.

fikri FAUZI said...

muke tak komersiall..
mana boleh masuk blog aku
;PP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...