Sunday, April 25, 2010

ceritera baru layout baru

Listening to: Wali Band - Aku Sakit
Playing: FaceBook
Mood: Sleepy

"Kadangakala ku rasa bagai kau menghayati ku, kadangakala ku rasa macam lu tak hirau jemu, bla bla bla" handphone kesayangan aku berbunyi. jenuh aku meraba-raba. akhirnya jumpa kat bawah katil.

tertera unidentifed number kat phone aku tu, aku dah mula paranoid, adakah pembunuh bersiri yang call ataupun penyerang berani mati yang call aku. kemushkilan itu berakhir apabila aku tekan butang "receive call", ruparupanya member lama la. lu bikin gua paranoid je. tu la, siapa suruh tukar-tukar nombor.

"hello ekay, lama tak dengar cerita, hidup lagi kau ek?", aku jawab, "woi!!!kau la, asyik tukar2 nombor je, aku macam biasa la, sehat2 orang muda". tapi rasa nak je jawab, "boleh tahan bebal gak kau ek, kalau aku tak hidup macammana aku boleh angkat call kau tu". sembang2, tak sedar nak dekat sejam merepek. "banyak credit kau beb?" , "ala, member punya pasal tadehalla", ni buat aku terharu ade member macam ni. T_T

macam2 cerita dia bukak, "wei, kau tau tak ade sorang budak batch kita dlu, dah lupa kawan, lupa agama, jalan dia pun dah tak straight!!". masa tu aku dah "OMG, ye ke?macam tak percaya je?". tapi bia la dia dengan dunia dia, jangan kacau hidup aku sudah. bukan la nak lepas tangan, tapi dia dah pilih hidup macam tu, nak buat macammana kan.

tiba-tiba, "helll........ooooo, wei, kau .......... tak.......nii.." line terputus. mungkin sebab setelite terlanggar astronout kot tak pun piring ufo lalu sebelah setelite menyebabkan ganguan frekuansi.

"WOI!!PES JOM!!", jerit ehsan. "JOM2, tapi wait a minute, aku nak kencing dlu".

12 comments:

Amir Ariff said...

layout baru buruk! booooooo!

::EHSANSNIPER:: said...

Gamba ko yg atas kanan tu ko bajet johny kruger la kan.. WTF!

fakhruddin said...

weyh previous layout was far better la huhu. eh siapa yang call ko tu? siapa pulak budak yang dah kononnya terpesong?? dak sekolah kite ke?

fikri FAUZI said...

amir-terima kasih atas pujian anda.. ;D

ehsan-same ke? ya allah..kebetulan la tu..ahahah

din-aku nak buat simple2 je..layout lame tu cam complecated je..haaa...ade laaa..bdk batch kita la

fakhruddin said...

ha betul la tu, layout lama tu macam serabut jugak. ni simple :)

pehh dasyat la kalau batch kite

fikri FAUZI said...

tu la pasal..
oh dunia..oh dunia..

jaja karen said...

buruk jugaklah. aku jujur.sori fik.

afifahramli said...

ngeh ngeh..

wahh.. ko nye header ^^

fikri FAUZI said...

jaja-alamak..buruk sgt ke doe.. kau betul2 jujur ni?

peep-header tu mereweng je..hahaha..style x? ;D

afifahramli said...

haha.. ok la..
karya sendiri :)

Ikmal Fayadh said...

waaaa~ unsur-unsur D.I.Y digunapakai. bagus2! :D

fikri FAUZI said...

pipah-ahaha.maha karya cinta. xD

apai-ja?unsur2 diy?mende tu doe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...