Friday, January 1, 2010

bien venue 2010 et au revoir 2009

Listening to: Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone
Mood: PTPTipu
Playing: FB
Thinking: The Old Times

wah..tak sangka sekejap je dah masuk tahun baru. seriouly aku rasa the times gose by very fast..tahun 2010 ni umur bakal masuk 20 tahun.lepas tu 30 tahun n then 40 pulak. oml, sekejap gila masa berlalu. im gonna miss the old times. For me, family n friends are two important things in guiding me to find path in my life. thnx dear friends. macam2 yang berlaku masa tahun 2009. ni gua nak habaq antara perkara2 yg terbest tahun 2009. ni antara je. actually ade banyak lagi.
  • semester repeat sebab kantoi satu subject. sumpah menyesal gila masa tu. kena repeat satu paper dalam satu semester.
  • berjaya sambung degree. YAHOOOO!
  • berjaya memarketkan muka dalam spontan. hahahaha
  • face to face dengan tyron ritter, pixie lott n etc. yg ni sumpah best!
  • lebih banyak jalan2.
  • making alot of new friends n lose friends too.
  • pernah kena stay amanah untuk seminggu sebab projeck mende ntah. masa tu budak2 uniten semua dah cuti semester. internet sumpah laju bhai masa tu.
  • kerja parttime di tropicana life selama lebih kurang sebulan lebih. duit gaji habis ke mana pun aku tak sure. ;D
  • sambut birthday setelah sekian lama tak sambut. last masa darjah enam kot. thnx guys!
  • pertama kali meluruskan rambut. guna jari pun boleh. ;D
  • gathering dengan budak2 sekolah menengah yang dah lama gila tak jumpa.
  • berjinak2 pakai contact lens. macam2 color bhaii.
  • tahun ni gak aku pasang cita2 nak beli dslr, tapi tak kesampaian. sdyeh!!mana2 sugarmommy support la i. i nak dslr satu! :D
  • semakin meningkat usia, semakin aku rasa nak jadi budak2 balik.
  • tahun ni baru nak buat msn. hahaha.. gila lame. ;P
  • tengok finale wind orchestra performance kat picc. sumpah best.
  • pegi genting dalam pukul 4 petang dan balik dalam pukul 9 malam. gila tak enjoy masa tu. semua nak rush.
  • pada tahun ni juga first time menderma darah. ;D
  • tahun paling banyak kali kena tindih semasa tidur. ;@
dan banyak lagi perkara2 yang terjadi tahun ni. diharap tahun depan lebih baik daripada tahun ni. dear friends, thnx for the day u spend with me N start your new year with new hope.

SELAMAT TAHUN BARU. HAVE A NICE NEW YEAR.

3 comments:

jaja karen said...

tak sangka kau ada hajat nak sugar mummy kan. haha

iqbalsyarie said...

salam eiki!
aku baru abes cuti ni.semalam(ahad) baru smpai umah dr kg.
ko kena repeat paper ke?oh!
mesti tersgt tak best..takpew,len kali jgn banyak main lg.hahaha

ayap said...

camne jumpe tyson ritter?? kat mtv world stage ek??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...