Monday, January 11, 2010

AJL ke-24 TERBAIK

Listening to: Dato Siti Nurhaliza & Lan - Lagu Untukmu
Mood: Happy
Playing: Fb
Watching: Gelak Khas

Venue: Stadium Bukit Jalil
Time: 6pm until early morning

"tak tahan..tak tahan..sabarku tak tertahan..menawan sikapmu perawan.." perghh..opening ajl tahun ni GRAND gile..dengan kemantapan suara siti nurhaliza & lan, naik bulu roma kot..aku dengan member2 gerak kat sana dalam pukul 6 petang. we r most of the earliest person yang queup tuk masuk stadium tu. Liyana jasmay was kinda hot that night s well s juliana evans. tahniah buat para pemenang AJL tahun ni. Lighting kat stadium tahun ni sangat bagus, stage backdrop pun boleh tahan la. Creew2 semua buat kerja dengan baik. Semua performace mmg best gilababi. Aizat, you deserve the award. Perghh, seriously aku enjoy semua performance gila2. Faizal tahir, u r rock man! tapi dah macam MJ dah aku tengok. ;D . kat sini ade beberapa gambar yg disnap pakai alpha200.

thnx guys ;DDDDD
nabil,shahira,angah,ally iskandar,cheryl,faisal

opening performance, lan and dato siti nurhaliza

stacy. "opss..telebih sudahhh"

faizal tahir n yuna. steam habis. ;D

aizat dengan budak2 sekolah.

SEARCH..u rock!!

pemenang anugerah pada malam tu

aizat sebagai pemenang ANUGERAH JUARA LAGU dengan lagunya pergi.

2 comments:

nazemy ibrahim said...

waha...
best sgt,walaupon bratur lame tp puas hati..
terima kasih haikal ramlee..

mia larra said...

aku nak semua gamba weh! :P

thanks haikal yg berada di macau. x bwk balik cndera mate jage dy. ak halau balik macau semula. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...