Thursday, January 28, 2010

avatar a great movis to be watched

Listening: ERA.fm
Mood: Hoomy
Playing: MS
AVATAR..pergh, sumpah best gila cerita ni. sesiapa yang tak tengok lagi memang rugi besar gua cakap sama lu. orang yang tengok cerita ni semua kata best, best n best. sebelum tengok aku cam pk la "tang mana yang best nyer crita ni?". tapi bila start je cerita tu, aku mula pk "eh, betul la dorang cakap, sumpah best gila cerita ni". rasa macam rugi pulak tak tengok masa first day tayang dlu. jalan cerita dia memang menarik. negara pandora tu pun sumpah lawa. aku suka time malam kat pandora. homaiigodd~~homaiigodd~~ . lawa gila la. nama dorang pun style2, rasa macam nak tukar nama je. nama2 tempat dorang macam "hometree, mount hallelujah(ni style, batu terapung), n etc". walaupun cerita ni durasi dia dalam 2 jam lebih, gua yakin dan pasti korang takkan tertidur macam tengok cerita harry potter n the half bloof prince. KONFHEEEEMMM!! language yang dorang guna untuk cerita ni pun adalah bahasa yang direka khas. bahasa na'vi. ni contoh language yg dia pakai

Oe-ri ta peyä fahew a-kewong ontu teya l‹äng›u
maksudya
"My nose is full of his alien smell"
kesimpulannya, kepada sesiapa yg tak tengok lagi cerita ni. jom la p wayang tengok cerita ni.

7 comments:

abid_pm said...

salam..
aku da tegok movie nie..
3d lagi..
tapi movie ni nampak sangat konspirasi Israel yang nak sangat runtuhkan bait maqdis..
sebab kononnya harta di bawah masjid itu mempunyai harta yang sangat bernilai..betol tak?

fikri FAUZI said...

perghhh..3d..hmmm..ye ke..tapi lebih kurng la kot. sebab harta bawah tanah tu mmg bernilai kan. 1 kg for 20thousand bucks..

a d i n said...

mmg style cite ni, aku ulang 3 kali, nk nanges, semangat, sedih sume ade, hahahaha, feeling gak ar.
kalaw pasal dier nye plot tu, cube korang tgk wikipedia, search Avatar, dier cite pasal sume spekulasi2 muvie ni.

.Amalina Rosli. said...

best ;p

fikri FAUZI said...

yeah2...
best2.
;D

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

牛肉麵不加蔥yaya said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...