Tuesday, January 5, 2010

photoshoot again

Listening to: Sleeq - Pilihlah Aku
Mood: Happy
Stomach: Starving
Playing: CW

Masa: 9pm ~ 4am
Venue: DownTown Cheras,Masjid Baru Putrajaya,McD Bangi.

sumpah dah lama gila tak pergi downtown dekat cheras. malam semalam aku dengan member-member gerak kesana. sampai2 sana seriously lapar gile doe! dah la hajat nak makan sup meletup tak kesampaian.put all this blame to aim. ;x . lepas tu unplanned, time nak balik tu, tetiba kedengaran suara brother2 menjerit "50 ringgit..50ringgit..100 ringgit..100 ringgit"..aku pun cari la mana sumber suara tu. rupanya ade kedai longgok la. baju pun boleh tahan murah la..sehelai 50 lebih. ktorang pun plan nak beli baju seragam.saje acah2 seragam. tapi kesian la kat naz n peah sebab tade saiz. dorang kena beli baju lain ;P . habis jalan2 ktorang gerak masjid putrajay yang baru tu. camhoring kat sana. lepas tu lepak mcD n balik. penat bhaitapi it was a great day. thnx guys!!






4 comments:

jaja karen said...

naz ter-frog- haahhaa

iqbalsyarie said...

wah..ko mesti da banyak explore kan tempat2 kat Kl ni..

fikri FAUZI said...

jaja-hahaha..terfrog? lol

iba-tade la.banyak lagi tempat aku tak terokai la.

jaja karen said...

sila bahasa melayukan. hahahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...