Friday, March 5, 2010

oo shisha..come to papa..come to papa.

Listening to: Sleeq - Masanya
Mood:
Hatred
Thinking: Kind of things

SHISHA? apa la yang best sangat hisap shisha ni..aku pun tak faham sangat. ada orang suka isap shisha tapi memang tak reti langsung nak isap rokok dan manusi2 yang isap rokok pulak cakap "gua tak layan la isap shisha..tade rase pun"..kalau perempuan isap rokok orang mesti fikir, "garang sial pompuan ni..sapkok kot..". tapi kalau dorang isap shisha mungkin ayatnya berbeza, "ala, shisha je kot..tade pape la". tapi bagi aku, shisha dengan rokok lebih kurang je. cuma shisha ni boleh bagi tingtong lepas beberapa kali shoot. lagi best time isap shisha tu sambil minum barbican. perghh..layan xD . orang cakap orang yang isap rokok ni macho la, tapi aku rasa shisha lagi macho kott..sleck shisha tak boleh diisap sambil berjalan2..itu je..shisha pulak boleh buat asap berkepul2 macam keretaapi..aahaha..wahai rakan2, jom la kita bershisha ramai2 di andalus lagi. jom2. ;D

7 comments:

Amir Ariff said...

shisha utk bapok

mia larra said...

pg shisha boleh geli geli, fik. pfffffttt.

taknak ah andalus, alsafa lagi best. ;)

PoOhEm0 said...

nakk ikutttttttttt..
hahahaha

fikri FAUZI said...

amir-kau macam x isap shisha pulak kan.. xD

mia-kan kan kan..geli2 best! ahahah.jom alsafa!

pija-jom2..tp kau blnje la.

jaja karen said...

shisha best!
whooot whoottt

fikri FAUZI said...

jaja-yeah2..best2!

dobot said...

shisha tu best! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...