Saturday, March 6, 2010

i aint drunk

Listening to: Hitz.fm
Mood: Hearthless
Thinking: Final xm

turn the radio up, turn the radio up! ahaha..untuk entry kali ini, aku nak ajak korang dengar lagu2 rnb melayu. jom layan lagu sleeq. walaupun gua bukan "kipas susah mati" mereka, tapi gua dah tangkap leleh dengan lagu mereka ni. jom layan lagu mabuk by sleeq(ada kat playlist blog aku ni). lirik dia pun style bhaaiiii.
"Hingga-hingga kamu mabuk
Hingga-hingga prangai kamu
HIngga kamu terfikir aku ni berniat buruk
Terhadap kelakuan mu
Menyebabkan perubahan aku
Kan dulu kita bersatu
Tak boleh dipisahkan bagai isi dan kuku"

gambar ni bukan gambar aku drunk ke ap..tengah syok2 minum sirap..ade paparazzi amik gambar. LOL ;D

lagi satu lagu sleeq yg best "untuk dia", lagu dia acah2 jessy mccartney skit. lyric dia pun style beb.

"Dia penuh gaya, semuapun nak bayar
Memang selalu belanja
Mungkin anak orang kaya
Kadang kala pabila
Dia ke Singapura
Tak duduk rumah saudara
Dia inginkan Shangrila"

alamak.tiba2 terngiang kat telinga aku ni suara tyson ritter menjerit
"say yeahhH!!!!say oo yeahhh!!".
oo tyson ritter, bila nak buat concert lagi kat malaysia. gua kangen sama loo. xD


2 comments:

Amir Ariff said...

apa jadah tengah berak wa nyanyi lagu 'untuk dia'

ni pengaruh kau la ni. haha

fikri FAUZI said...

hahahaha..tengah berak ek? gile la pengaruh lagu ni..ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...