Sunday, March 14, 2010

homaigod..homaigod2!!final xm weh

Listening to: Ke$ha feat. 3oh!3 - Blah Blah Blah
Mood: Study Stido
Thinking: Special semester
Watching: Melodi TV3

walaweyh..final xm dah dekat wei..lagi seminggu je.lecture note ada beberapa ratus slide lagi untuk dibelek2. note ada berpuluh2 page lagi nak kena baca.kepala dah pening dengan coding2 c programming, coding2 java, coding2 php. kalau ada istilah "limited capasity", confirm dah tak muat dah simpan info dalam otak ni gua cakap sama lo. Time ni gak la aku kena pegi kedai Juara tuk beli pensel pemadam pen semua. Dayum! Ni masalah aku, belajar minit terakhir. Kalau dah start belajar dari awal semester takde la menggelabah macam sekarang, aku tak nak repeat! nanti kena kerja kat tl lagi. mana kau yang dulunya rajin dan tak suka melengah-lengahkan masa. mana kau?


ni yang rasa macam nak nyanyi lagu sekolah dulu ni.

"bangun la tuntut segala ilmu
tunjukkan kebaktian mu
jangan membuang masa
dengannya sia2 kerna ilmu panduan hidup"

doakan aku dapat jawab final xm nanti.

7 comments:

FaizalSulaiman said...

goodluck fikri.blaja rerajin.

abaikan kalu dah promote kat ko ok. my blog organizing a contest. aku tgk skill gambar ko cun2.why not try for this one;)

http://seindahduniakita.blogspot.com/2010/03/mini-contest-earth-we-care-we-love-you.html

do check the details;)

fakhruddin said...

hah!! mana ko eki yang dulu? hahha. relax aa aku pun sem ni cam malas gak. study last minute, project bertangguh-tangguh. aihh. mana kudin yang dulunya suka study & siapkan kerja awal2? hahahha

fikri FAUZI said...

faizal sulaiman-thnx2..hmm, tengok la kalau sempat..ahaha xD

fakhruddin-ahahaha..banyak gile asemen yg tak siap lagi ni..auyai..

afifahramli said...

goodluck fik..
hwaiting!!
semoga flash ko meletuppp..

fikri FAUZI said...

thnx peep.
flash meletop?
hancuzz ade laaa.
ahahaha

Anys.Puteh said...

wahaha rindoo nyer zmn study.. u study rajin ye ingt pesan mak duuu :]

fikri FAUZI said...

ye2..
=akan saya ingat pesan mak saya. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...