Wednesday, April 1, 2009

rezki hujung bulan. DAPAT AWARD

Listening to: Rihanna - Hating on the club

Mood: happy 

Selfconditon: full

Weather: Hot and cold

......................................................................................................................................................................

1. Copy badge “2008/2009 Cute’s Award” at my blog
2. Link/ceritakan kembalisiapa yg memberikan award ini kpd anda
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
4. Pilih 5 penerima award yg lain dan nyatakan nama mereka
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen menyatakan mereka telah di tag.
....................................................................................................................................................................

Tentang pemberi award:

peapah peapah peapah and also called KUCING BELLON. she is not gemok s she called bellon.hmmm.Act die ni seekor kucing bellon. hak3.jk jk. LoL. Act die ni kire kawan baru gak la, Baru 3 sem knl die. Name die Nurafifah bt Ramli(is it correct?) Umur sebaye kot.18 yo. Hak2. It just die mude skit dari aku coz besday die 20 October. Hak3. Promote besday org pulak kan. Ish2. Nothing much to say bout her, tapi die ni cam sporting je. Layan je. Act die ni ade scandel dengan someone. OPsss. tertype la pulak.(ayat ini tiada kaitan dengan yg duduk Terengganu mahupun Johor)kikikikiki. 1 important thing nak cakap kat kau peapah, "Thank for the award". Hak3. This is my first time receive award from blogger. thank gosh.

.......................................................................................................................................................................

Fakta/Hobi penerima AWARD :-

- simple guy named fikri rahmat anak en.fauzi. ppl like to confuse with my name. they used to say my fathers name is Rahmat. Nopt! aku anak en.fauzi ok. ;P

-born 12may 1990,So kire2 sendiri la da berape umur aku. Di sambut oleh Doctor di Hospital Besar Teluk Intan. Thanks God coz u still gimme a chance to breath till today.

-Primary School(SK Seri Bahagia)
-High school(STAR Ipoh)
-Current study UNITEN(foundation IT final Sem)

-to be frank,im not friendly guy. But dont shy to aproach me.Once u know me. you will realize that im not that type of dude. (tanyer la kawan2 ku).

-fact bout me?im musicholic n photoholic but totally not a alchoholic! haram2. lol. 

-kadang2 plupe. nak kate amnesia tak tua. mude lagi. REMAJE.

-i luv my friends very much. they are my life.

-love to play online gaming. now is DOTA. bak kate Mia DOTA(Dunia Orang Takde Awek)dammit.hak3.ur rite Mia. Aku still tade awek. tgu la nanti. Kate nak kawin time umur 29 nanti kan. Hecks, ade 10 years lagi mase nk carik awek kn. Such a long time to go.

-FUCK the Israel. shito.

-im a good listener. So klu nak crite masalah problem. meh2, crite kat aku meh. jangan malu2. meh3 

-hobby?of coz on9.da ta de kje lain. tapi kalau aku ade duit berkepuk2 aku nak shopping la. Just imagine u have RM1000000. gosh.banyak gile duit kan. ape lagi.shopping la.huk3

.............................................................................................................................................................

Penerima Award seterusnya:

1. Peapah Pinat(afifah)bukan kucing bellon
- pinat2.si kacang. pinat ni orang yang suke tag aku tu yang bagi award ni kat kau.hak2.my classmates. Tapi die ni rajin gile update blog. Dalam satu hari tu sampai 2 n3 die post. gilevavi rajin.kikikik.

2. Haikal S/O Ramli
- my classmate.coursemate,apartmentmastes,housemates. Die ni kinda simple guy. Hajat nak jadi artist.yeah3. I do support you Haikal. Hak3. AF 8 nanti try lagi. Aku bagi award ni kat kau coz slaloo gak kau komen n3 aku n lagi 1 sje je nk bagi kat artist wannabe. Just jk. ;P

3.Hafiz Roslan aka apeas
-one of my besties. Die ni Nampak je penyenyap, but actually he is relly talkactive. Pergh, die ni pandai doe. Lagi2 bab2 coding n hack2, wahai dewa coding. Hak3. Just jk. ;P chill. Btw, thnx for becoming my follower dude.

4. Pija Pooh
- pija Pooh ni classmates aku. Die ni sporting giler. Klaka pun klaka. Bile ckp habis loghat UTARA die kua. Che da bagi award ni kat hang. Hang patut terima kasih banyak kat cheq.kikikiki

5. Hizamy
- hahaha.budak ni cute doe.ni kawan sebatch aku dlu. Now die study intech. OTW nk ke UK(biotech kan?)harap2 la pegi.jangan lupe aku wei.dlu time kat skewl mulut die agak puake la skit.kikik.jgn marah.die ni mmg kaki bahan orang(aku pun join gak). Award ni aku bagi coz kau still tak jawab lagi tag aku. Hak3.


7 comments:

Mohd Nazemy Ibrahim said...

hahaha

fik pembuka bicara yg sgt senang hati
hahaha

btw,ko kne tgk aku nye blog

afifahramli said...

eceh..
pe scandal2 haaa??

tarik balek award kang..
haha..

btw,
name ak slh..
name yg btol de di blog mia..
sila betulkan ye..

fikri FAUZI said...

hak3.
yeah3.great opening.
nanti aku betulkan peapah.

Hafiz Roslan said...

Thx 4 tis AWARD. ^^,

p.i.n.a.t said...

huu..
thx 4 d award yep fik..
mlm kang aku wat entry sal neh okeh..
lalal~

fikri FAUZI said...

orite guys.
;P

PoOhEm0 said...

trima kasih la fikri oit...
ceq betoi2 terharu laa...
hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...