Friday, October 2, 2009

raya@uniten di teratak haikalastar

Listening to: Saloma - Selamat Hari Raya
Mood: Raya n Xm
Playing: FaceBook

Back last few day, hari khamis malam(malam jumaat), i n my friend went to braye(open house) kat rumah haikal.Eventhought dah raya 12 hari tapi still ade mood raya ooo. Sampi kat rumah tu around 9pm, ape lagi, huhahuha la kat sne. Kecoh siot. Macam kat pasar malam. Antare xtvity yg dibuat
  • camwhoring
  • bersalam2 n bermaafmafan
  • makan2
  • minum2
  • karoukay
  • main mercun
  • mendegar petua2 dari mak haikal. ;D(naz yg paling husyuk)
  • etc
Here are few pict kat sne

1..2.. "raya"

ni kucing jantan ni(sje bagi tau tuk pengetahuan am) hahaha

manda n syaza yg bercita2 nk menjadi catwomen ;P

mak haikal,ija, lily n tasya whooot(muke klaka)

gelak mia, gelak, ape nk cover2 plak.

ni semua tetamu coursemates yg dtg. budak yg sebelah kiri aku tu tuan rumah. berbaju putih ade huruf fc. jage2. budak yg pakai tudung merah tu dah menyampaikan cita2 nk jadi menantu kat mak haikal ni. huhuhuuhu

aim,"ala wan, agak2 la, public ni"..irwan,"ala kau, cam tak biase je"smbil acah2 ambik piring. hahahaha:p eh.jap2 mne sesat budak unisel sorg ni. ;P

lily..wanita idaman malaya ;D(esp aim) ;D

nth ehsan buat ape kat dude tu

apeas n fad. lepas kekenyangan melantak.

"my baby you, are the reason i could fly, bla bla bla" sambung peah. aim tunggu turn nk nyanyi.

ni member yg lame tak jumpe. naz n irwan. jejak kasih version uniten n unisel.

uik dude, muke ketat semacam je. lek la.

sedar tak sedar, dengan kekenyangan pizza, mee kari, caramel n etc. jam dah manunjukkan pukul 12.30am. apelagi, ktorg pun chow la. Lepas tu takkan nk blk uniten trus kan. memang takla kan. then ktorg lepak2 kat syed bistro kat serdang. pekena beberapa dos shisha.around 4 pagi baru blk.
p/s: thnx for the night guys! ;D
n spe ade ticket xtra allamerican reject tu huluq2 la skit.

12 comments:

fakhruddin said...

gambar aim ngan irwan tuh takleh blah. haha. adoihh

ko pulak, takde im, ngan kucing pun jadi ke? ish3. giler desperate. haha

fikri FAUZI said...

hahahaha.
kucing pun layan je laaa..
hahahahaha

fakhruddin said...

err? memang sah! haha. ko tak beraya rumah hana ke esok? don pergi kot. aku tak. ada hal

fikri FAUZI said...

tatau la.tak dijemput pun. n aku tade transport laa

shazzy :) said...

haha kucing tu sejibik ngn i punye oh , btw thnks aww ;)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

perlu ke btow kucing tu jantan. KAHKAH:) *gelak

fikri FAUZI said...

hahaha.comel o kucin tu..

sje je nk bagi tau tu kucing jantan. ;P

akma said...

cam best jer braye..
nk join dude...
=)

taca. said...

hahahah,,,bru ak pasan post ko neh.
muke akuuuuuu...
wuuuuu ...

hahah..bes ritu~!

fikri FAUZI said...

jom2.meh2.

hahahaha.tu la kau.lain kli usha2 blog aku.nwy..best2

Anonymous said...

mane ecah weh?

Anonymous said...

laghezzaredzs.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading laghezzaredzs.blogspot.com every day.
payday advance
payday advance

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...