Wednesday, October 21, 2009

LEOnairats..jom register STAROBA

Listening to: Black Eyed Peas - I Got A Feeling
Mood: Happy
Playing: Cafe World
woit LEOnairats..jom ramai2 join OBW nx year. ade promotion untuk pendaftar 100 pertama akan dapat free bag.dalm bag tu ade mcm2 la kot. aku ade contact dengan 1 of the old boy. anuar hassan. dia pengelola OBW nx year dari batch fivers 1990. korang kne spend 50bucks je tuk join STAROBA n dapat free bag yg aku ckp tadi. kalau nk info lagi.. add la bro kita ni.


tak pun dalam borg kat atas tu ade number phone dia. call la dia. jom la kite ramai2 memeriah kan OBW nx year. ;D.

6 comments:

fakhruddin said...

weyh aku memang plan nak register staroba next year. this year punya tak best. tak grand sangat.

eh obw next year, siapa artis diorang panggil lak? kalau setakat jins samsuddin, huh, buang masa giler. haha

yang penting aku mau jumpa cg. ko tuh, dah amek sijil spm?? huhu

mia said...

ishh heboh betul budak2 star ni. mcm abg aku. kecoooooh je, semangat lebih. hahahhaa . (saje nk buli fik, lame x buli ko dowh!)

fakhruddin said...

haha. nak gak buli fik! >.<

fikri FAUZI said...

biasa la mia.
kata budak star.
;D

opel9144 said...

eki, mane nak dpt borang tuh??

iqbalsyarie said...

next year ek?lmbat lg..tapi dia nak 1st 100 yg daftar kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...