Wednesday, August 11, 2010

happy ramadahn people!

Listening to: Katy Perry - Teenage Dream
Mood: Starving
Playing: FB

what a tiring day today. almaklumla, dah masuk 1st ramdhan. kena la puasa. pertama2-tamanya, saya nak ucap selamat berpuase kepada semua penganut agama islam. semoga bulan ramadhan kali ni memberi kita 1001 manfaat. amin.

malam semalam. lepas habis class pukul 8 malam, aku dengan member2 terus gerak ke alamanda untuk shoopping skit. lepas tu kami ke restoran Chan Abdullah kat bangi. Brother Halim(abang mia ng) berlanje makan. thnx brother! guest what, rupanya dia tu oldboy star la. haha.

habis makan kami lepak2 kat pullman lake side putrajaya. hu ha huha, tak sedar dah pukul 1 pagi. balik dan tidur. esok nak puase.






SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASE KEPADA SEMUA WARGA MUSLIM

2 comments:

FaizalSulaiman said...

selamat berpose fikri!

iqbalsyarie said...

Iyalah fikri..selamat berpuasa juga..hahaa..ekei..jom,bazar ramdhan TC.hahaha ;P
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...