Thursday, December 24, 2009

kembara ke jeram toi

Listening to: Shakira ft Lil Wayne & Timbaland - Give It Up To Me
Mood: Home
Playing: FB
Drinking: Coke

that day, even it was a kinda tired day but it was so cool. it planned last minute. i believe last minute plan work better than the planned plan. ahha. ;P. to start the story.

few days ago, aku dengan kawan2 telah mengembara ke air terjun jeram toi. Yang pastinya bukan dekat jeram selangor tapi dekat negeri sembilan. Ktorang gerak petang sikit dalam pukul 4 lebih selepas pekena mee sup depan admin uniten. Lebih kurang sejam setengah perjalanan, akhirnya kami sampai ke destinasi yang dituju. lepas tu apa lagi, camwhoring la. nwy, thnx to apek sebab pinjam kan gua dslr dia. aku hutang dia satu "chicken". hahaha ;D. ktorang berendam dalam sejam setengah je. lepas tu ktorang gerak ke rumah apeas kat senawang. makan malam kat rumah dia. mak dia masak sedap. ikan masak asam pedas. hari tu masa aku datang kena hidang dengan asam pedas gak. mak dia memang gempak la masak AMP(asam masak pedas) ni. habis makan sembang2. lebih kurang pukul 10.30 malam, ktorang beransur pulang. sampai kat bangi ktorang lepak sisha. bila mana semua pala dah tingtong, balik la. apalagi. penat bhaii. thnx for the day guys! ere are few pict uploaded. nak upload banyak2 tak boleh sebab photo yg lain tu semua nya ada unsur2 lucah.hahaha. ;P












nwy, that day was a great day. tapi rugi la kepada sesiapa yg tak ikut tu kan. ;P

9 comments:

FaizalSulaiman said...

wahhh syok seh g mandi2 neh.hehe

azaliahjsalleh said...

damn !
kenapa mcm BEST sgt !
kempunan nk mandi jugelahhhhhhh

Fatinrawrr said...

wah best gylewrr

jaja karen said...

best gila.

Mia said...

ok fine, ini mengundang. :(

a d i n said...

yeah, terbaek, ^_^

M.Haikal said...

baik punya!

fikri FAUZI said...

yeah2..
BEST GILER!!!
;DD

suraya said...

;P bilik apis ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...