Saturday, February 5, 2011

AF6

manyak2 soli ye fans blogger saya. hahaha 'brangan, ade fans ke?' mungkin sebab busy dengan cuti aku tak berkesempatan tuk update belog. yeah, cuti semester kali ni mmg cepat, seminggu je. tapi pandai la pihak pengurusan, bagi cuti midsem sekali dengan CBY, member aku pun yg duduk kolej baru masuk 2 minggu dah dapat cuti seminggu sempena midsem. gile ape. haha

entry kali ni sepatutnya dah lama aku upload, pasal AF6, kau gile? bukan akademi fantasia la. akademi fasalitator. aku malas nk type panjang2, tpi motif program ni dianjurkan alah untuk mencungkil bakat2 untuk menjadi seorang fasilitator. waaH! ternyata bakat aku dalam menjadi seorang fasi menyerlah. kau jangan jalous.! ;D

aku cuber zahirkan program ni melalui gambar dibawah. ;D






3 comments:

dobot said...

Garangnya muka yang gambar last sekali tu. Hihi.

Ehh btw, aku mcm ternampak ade org muka macam kau, hari tu kt KL.

fikri FAUZI said...

kat kl? kat mana tu?
awat hang tak taguk?

hakimansor said...

woah bagus2! good to hear that :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...