Monday, December 27, 2010

harimau malaya mengaum!

yeah!!sememangnya harimau malaya tak boleh kalah kepada Garuda. ternyata kehebatan malaysia terbukti atas kemenangan keatas skuad indonesia semalam. bukan 1-0, mahupun 2-0 tapi 3-0. oh malaysia! tanah tumpahnya darahku.

kat fb status macam2 andaian dibuat, salah satunya "hari tu lawan vietnam tiket harga rm20 kita menang 2 - 0, malam ni harga tiket rm30 kita menang 3 -0". dan betul kita berjaya bwak balik piala tersebut. tahnia buat Safee Sali
n Asaari atas jaringan anda.

pasal hal laser, itu bukan kayu pengukurnya. dah malaysia main mantap kot semalam. acah2 la kau keeper indonesia. hahahaha. Penganjur terpaksa merayu kepada penonton supaya tidak terus membuat kacau! Ledakan mercun kedengaran. Pemain-pemain kebengangan!. tapi cayalah supporter malaysia, korang mmg best!!!

start second half supporter indon dah mula balik, mungkin mereka kecewa dengan kekalahan ataupun cuba untuk menerima hakikat kekalahan mereka malam semalam.


1 comment:

dobot said...

Tahniah Malaysia :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...