Tuesday, November 2, 2010

final!!its over

Listening to: Maafkan Kami - Altimet
Mood: Homie

O yeah, hari ni last paper untuk first year. merrdekaa..merdekaaa. cant wait to back home. dah lama tak balik kg. yeahhh. tiba2 terasa cuwak pulak teringat xm last paper tadi, macam boleh buat, tapi macam tak boleh buat. dayumm..aku tak suka perasaan macam ni.

bile cuti nanti, im start missing u guys my buddy. tapi cuti kejap je. pejam celik2 nanti dah masuk new semester. cuti ni aku nak pulun tidur puas2, makan banyak2, tengok semua cerita yg termiss dan macam2 lagi.

tadi masa tengah2 packing barang untuk esok, macam2 khazanah aku jumpe. ada untungnya aku kemas barang tadi.

happy holiday friends!

pegi malbourne tu belikan la ole2 tuk aku!
kau jgn nak pegi gym kat rumah, tgu nx sem!
lepas cuti sem ni kurang2 la pancing ye.
sangap ipod ni. pinjam?
nanti aku datang muar!
ok..kau couple la balik dengan dia. aku suka!
wei, pinjam pc kau..nak main dota!(kecewa sebab dota dh kena delete)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...