Friday, July 17, 2009

harry potter, kalau aku tau aku tak usha crite tu.

Listening to: Anggun - Juste Avant Toi
Mood: Frust n sleepy
Drinking: h2O
Thinking: Bed

Harry Potter n The Half Blood Prince. At first, the story cam best. Tapi bile the movie start growing. wtf! gile boring doe. tak tahan kot. sampai tertido2. tapi yang aku frust gile ade sorg mamat ni buleh siap tidur berdengkur lagi. seat die sebelah aku pulak tu. sepak laju2 balik cina karang. aduyai. Crite ni tade climax kot. SUMPAH, bloody tak cool! the previous one lagi gerek kot. ;D Dah la tgk mid night, SUMPAH ngantuk doe!


p/s: reminder for y'll, jgn la tgk crite harry potter ni. korang surely akan rase cam ape yang aku rase. n the ending pun cam fuck. ;P

10 comments:

fakhruddin said...

sebagai seorang kipas-susah-mati harry potter, aku memang sokong kali ni cerita mmg tak best

ha-rith said...

baru ingat nak pi tengok cuti ni...

Indera said...

ish seyesh fkiri.memang tak besh langsung. memula intro citer, dah lain dlm buku.pastu takde plak tunjuk rufus-si menteri sihir tu.

pergh.versi paling takde climax la

fikri FAUZI said...

yezza.
no climax!
betul21!

aminsahari said...

fik..
seb baek aku x minat harry porter..
hihihihi.. ;P

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

betulla fik...org pun ngntuk gila...tak tertahan mata nie menonton....dah la bagi ekspektasi yang tinggi..alih-alih terjunam plot penceritaan...

- abdul hadi abdul muti - said...

aku tengok midnight jugak kott!!
best la citer die
memang la ending die macam tu
kalau tak nanti tak excited r nak tunggu las episode nyer citer..

fikri FAUZI said...

;DDD

imanshah said...

Nasib belum tengok..ish nama saya salah tu..mana hilang satu bijik H.

Udin : Mana blog baru kamu??

fikri FAUZI said...

akan dibetulkan.
blog fakhruddin private kot skrg.
bagi email cikgu kat die.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...