Friday, July 31, 2009

dewaraja sikh laksamana chenho hanglekiu

Listening to: MSTRKRFT feat. John Legend - Heartbreaker
Mood: Sleepy
Thinking: You
Playing: Restaurant City(FB)

Its been a week aku tak mengupdate blogku ini. ahhaa, busy kot. very komited dengan kerja n study sampi tak sempat nk update blog. ;P. Nwy, semalam ade karnival FSU(festival seni uniten) kat uniten ni. I went there and do usha2. Gila cool. Tapi boots amanah n cendi kosong je. gilaaa laammeee doe!. Kat ilmu punyer booth plak aku ade try pakai baju2 tradisi malaysia. ere it is. aku upload skit je pict. coz haikal da upload sume pict kat blog die. demmm. hahaha. gilaa lamme.
acah2 model pakaian tradisi fik haikal naz

sumpah kekok skit time ni. yela, pakai costum2 ni depan sume ramai org. lagi2 ni first time pakai baju india.

13 comments:

fakhruddin said...

tak habis2 ngan LAME ko. LAAMMEEE giler. huhuhu

imanshah said...

Very Hindustan's look!! haha

::EHSANSNIPER:: said...

hahaha.
gile lammeee..
;DDDD
nameste cg. ;PP

cheng said...

hahaha.
muka naz xley blah dow.
cm pakcik2 silat.

hasliza h. said...

pergh..muka naz dah mcm sultan melaka kot :P

hahaha...smart la luu pkai indian costume machaaa~

hehehe..fik sombong!

fikri FAUZI said...

i tak sombong ok.
;PPP
u je kerek.mentang2 dah degreee...
mne layan budak2 foundation ni.
;DD

fakhruddin said...

fik memang sombong. roomate dia sendiri kat amanah ni pun dia tinggalkan. tidur kat cendi. cehh

fikri FAUZI said...

0_0"
___

fakhruddin said...

haha. nape? salah ke aku ckp? heh

nurateeka said...

weyh!! *tiada kata mampu mggambarkan perasan ku pd ketika ini*. Naz mmg dah ade bakat habeh jadi Sultan! HAHAHA. XDD

lawak ahh. ;DDD

p.s: sultan mahmud mangkat dijulang. lol.

hasliza h. said...

ape kesssss..!! yelaaa org keje dah byk dwet skrg.. mane layan member lama.. huhhh..

::EHSANSNIPER:: said...

hahahaha.sultan mangkat di julang. hahahaha. larat ke tuk dijulang?
jk jk jk. ;PP
jgn marah.

ape plak.tade kne mengena dgn kje ok. ;PP

fikri FAUZI said...

;DDD
>.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...