Friday, February 6, 2009

hp.makan.wayang.tido

2 hari lepas, aku & teman2 ku telah keluar untuk menonton wayang. Semua  ikut kecuali Dude.Kesian Dude. xP.Slaloo tade kalau kitorang keluar.T_T.Tape2 Dude.next time ktorg takkan tinggalkan kau.Hak3.Hmm,nak di jadikan cerita, kami mula bergerak ke The Mines pukul 8lbeyh.Ecah bawak krete die ngn Mia,Naz,Kikin & Lily dan Apeas berkereta dgn Aku,Fad, Irwan & Haikal. Aim & Ehsan dah gerak ke Bandar Seri Putra dlu cz dorg nak amik contack lens yg ktorg order. Lepas je Apeas amik hp baru die, ktorg plan nak tgk wayang kat sne, cerita Inkheart. Tpi malangnyer semua ticket telah habis dijual. Ktorng trus gerak ke Alamanda. Sampai je sne trus amik ticket wayang pukul 11.45. Perghh..lame lagi tu.mase ktorg sampi Alamanda, baru pukul 9 lebeyh. So, we all decide tuk dinner kat lua dlu cz kat alamanda dah banyak kedai makan tutup. Ktorg g kedai mamak je. Mia belanje malam tu.Perghh..best gilllehh. Ktorg kenyang gile2 la malam tu sampai kne tapau cz tak habis makan. Ktorg order je ap2 yg ktorg nak makan cz Mia belanje malam tu.Thanx mia. Next time belanje lagi. ;P.Tepat pukul 11.30 ktorg trus gerak ke Alamanda.Nasib baik sempat sampai sane. Sampai2 sne Mia belanje lagi..popcorn n air. Sayang kau Mia..ha5. Tgh syok2 tgk movie Inkheart tu, tetibe je dengar orang berdengkur. Ktorang ingat sape la. Rupe2nyer Irwan da tido . Die ni memang, susah tul kalau nak bawak tgk movie, ade ke patut tido. Ish2.Pernah sekali tu gak, mase tu tgk cerite Quarantine, die tido gak.Ish2.truk tol.So, moral of the story, klu nak kua tgk wayang jgn belanje Irwan lagi. Hak2. xP.Best gk movie ni. Then ktorg trus blk. Sampai UNITEN dalam pukul 2.30 pagi la. Penat seyh. Sampai je bilik, masing2 amik bantal n trus membuta. 


    ni la cerita Inkheart tu.

4 comments:

fakhruddin said...

best x cite inkheart tuh?

M.Haikal said...

haha.
mlm tue mkn mmg best gillehh..
XD
btol3.
jgn ajak irwan.
buang masa.
buang duit.
=.=

fikri FAUZI said...

best dowh din cite inkheart tu..rugi klu tak g usha..yeah3 haikal..cheers 4 u~

p.i.n.a.t said...

wohohoh...sgt best cite inkheart tu..
teruja aku dlm wayang...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...