Wednesday, July 21, 2010

OBW 2010 brotherhood..

star old boys association aka staroba telah berjaya membuat minggu bekas pelajar star jumaat hingga ahad lepas. ada yang hari jumaat dah sampai. aku pulak sampai hari sabtu, kerana ada hal yang tak dapat dielakkan. macam2 xtvt aku buat kat sana.

sumpah aku rindu ipoh! lama gila la tak turun ipoh. nak dekat 2 tahun kot tak turun epo. last time was during the spm result. great weekend. thnx you brotherhood. walaupun tak ramai yang datang, tapi sedikit sebanyak lepas gak rasa rindu nak jumpa warga leonairats. bile nx reunian ni.?








yang bestnye, bila masuk blog junior2. aku ade la pow makan dorang. siap suruh buat air la. carikan biskut la. masak maggi la. semua dorang buat. walaupun aku tak kenal junior tu. hahaha. kenangan gile la kat star dlu. breakfast free je kat sana.

gian nak merasa nasi kawah pun terubat. gian nak makan ikan keramat pun terubat. tidur kat asrama green memang sedap. sejuk dia mengalahkan genting.

p/s:hope we will meet again leonairats. n sesiapa yang nak baru nak fly tu. selamat berfly. ;D

2 comments:

iqbalsyarie said...

Mantap!!!aku selalu je jumpa ikan keramat kat sini.Kdg2 lebih angker lagi..haha...nmpaknya aku belum lepas drpd jd budak sekolah.

Aku tak pegi mggu lepas..sbb baru habis rm5oo utk baiki laptop.Pulak tu aku kena gi Panhkor mggu depan...duit pulak takde..bila ko nak belanja aku ha?hehehe
Post baru:Ini baru mukaddimah aje

pemetik bintang said...

ahahah
bukan blog..blok :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...