Sunday, September 13, 2009

day out. ;D

Listening to: Wonder G - Irony
Mood: Happy
Playing: FaceBook
Thinking: Malam Anugerah Ilham Kreatif

Laa, sedar2 je dah 23 hari kita puase kan. gile sekejap oo mase berlalu. Smoga kita semua dapat menjalanni ibadah puase tahun ni dengan penuh. AMIN ;D . Semalam aku teman member2 buat assignment. smpi Melaka kot. Then ape lagi, dah alang2 smpi melaka, nk gk merasa ikan bakar kat Melaka, . Dah la gerak lambat, smpi pun lmbat la. Sampai2 sne ape lagi , camwhoring la. lepas buka ktorg ade buat shooting kat MBMB. berlakun kjp. Then blk. Bestt oo.


gila playgirl hana

before n after


no paparazi please

OMG, i tak sangke u cam ni hana.

at last aku gak jadi camareman

hahaha ;PP

6 comments:

aminsahari said...

hayati la bau ros tu fik..
hikhik.. ;D

fikri FAUZI said...

bau ros tu bau bunga taik ayam douh.
;PP

afifahramli said...

fik? bunga? gile jambu..
aahahaha

fakhruddin said...

1) semoga puasa penuh ye. huhu

2) berlakon, bukan berlakun. salah tatabahasa.

3) thanks eki sebab tolong aku shooting. sampai melaka lagi...

4) tu bunga ros aku!!!!!!!!!


to peapah:
bunga ros tu dari aku khas utk eki... hehe

faris.a said...

ni kt umbai ehhh???

fikri FAUZI said...

haah.
kat umbai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...